Viis Fulhami mängijat Marco Silva ei mängi Premier League’i kohtumises Arsenali vastu

Viis Fulhami mängijat Marco Silva ei mängi Premier League'i kohtumises Arsenali vastu

Arsenal ja Fulham lukustavad sarved Craven Cottage’is pühapäeva pärastlõunal teises Londoni derbipakkumises Premier League’ist.

Ja kuigi kahurimängijad lähevad mängu kolm päeva pärast Euroopa liiga kaheksandikfinaali esimese mängu kohtumist Sporting CP võõrsil, ootab Cottagersi boss Marco Silva endiselt, et Mikel Arteta nimetaks tugeva poole, kuna külastajad loodavad oma 5. punkti edumaa tabeli tipus terve.“Vaatame – teate, et Arsenal on seda siiani teinud,” selgitas ta mängueelsel pressikonverentsil. “Ma arvan, et nende lähenemine Euroopa liigale on alati erinev Premier League’ist. Muidugi on neil selle nädala jooksul mõned mängijad vigastatud ja mõned haiged.

LOE VEEL: Gabrieli ja Arsenali staarid võivad naasta Fulhami vastu, kuna Leandro Trossardi tagasituleku kuupäev selgus

“Aga sellegipoolest puhkasid nad vähemalt viis mängijat ja selle hooaja esimesest Euroopa Liiga mängust on nad lähenenud sellele teistmoodi, nad on meeskonda roteerinud ja nad on olukorraga väga hästi hakkama saanud. Ja mida ma nägin eile tegid nad jälle sama, nad muutsid meeskonda, neil olid mõned võtmemängijad, kes mängu ei alustanud ja sellest saab tugev Arsenal [on Sunday] kindlasti.

“Olgu, see pole tavaline nädal, eile oli neil mäng, reisiolukord, aga ma arvan, et me kõik mõistame, et nad roteerivad meeskonda ja loomulikult on nad pühapäeval väga tugevad pooled.”

Seda silmas pidades ei saa Silva nimetada oma tugevaimat meeskonda Arsenali vastu, kuna mõjukas poolkaitsja Joao Palhinha teenib oma kahemängulise mängukeelu viimast mängu, kuna sai Premier League’i hooaja 10. broneeringu 1. 1 viik Wolvesiga paar nädalat tagasi.

Kuigi Portugali koondislane ei ole ainus Fulhami mängija, kellest Silva Premier League’i liidrite kui klubi kapten Tom Cairney külaskäigul ilma jääb, on Layvin Kurzawa – kunagi seostatud kolimisega Põhja-Londonisse – ja Neeskens Kebano vigastuse tõttu kõrvale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *