Väikelennuk maandub uskumatult Dubai ikoonilisele Burj Al Arabi kopteriväljakule – video | Sport

Air Racingi tšempion Luke Czepiela on esimene inimene, kes maandub tiivulise lennukiga Dubai ikoonilisele Burj Al Arabi kopteriväljakule. 39-aastasel Poola piloodil õnnestus oma väikelennuk ilma visuaalsete näpunäideteta maanduda, et juhtida teda kolmandal katsel kell 6.58 kohaliku aja järgi, ainult 20,76 meetri pikkuse lennurajaga, et peatada oma lühike stardi- ja maandumislennuk (Stol). Czepiela sooritas Poolas, USA-s ja Dubais 650 katsemaandumist osana 2021. aastal algava triki pika ettevalmistuse käigus. Seejärel lõpetas Czepiela etenduse, keerutades oma lennukit, et sooritada kopteriväljakul sõõrikuid, enne kui sukeldus servalt ja tõusis järsult lendama. eemal üle Dubai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *