Ühendkuningriigi kokaiiniga üle ujutanud narkoparun sattus “Premier League’i tasemel” kuritegevusesse ja temast sai üks riigi tagaotsitumaid

Ühendkuningriigi kokaiiniga üle ujutanud narkoparun sattus "Premier League'i tasemel" kuritegevusesse ja temast sai üks riigi tagaotsitumaid

Ühendkuningriigi kokaiiniga üle ujutanud narkoparunile öeldi, et ta sattus kuritegevusesse Premier League’i tasemel, kui ta lõpuks õigusemõistmisega silmitsi seisis. 37-aastane Michael Moogan veetis kaheksa aastat põgenemisel ja temast sai üks riigi tagaotsitumaid mehi, enne kui ta lõpuks Dubais tabati.

Ta tõmmati pärast väljaandmist tagasi Suur-Manchesterisse ja naasmisel näis ta filosoofiline. “Minust ei tule teile probleeme,” ütles ta pärast kodumaale tagasi jõudmist vahistamisametnikule.“Ma olen nüüd väsinud. Viige mind Manny juurde ja viige mind kassi A. Ma olen nüüd lõpetanud.”

LOE ROHKEM: Kuus vahistamist pärast “jõuguga seotud” tulistamist ja vägivalda Manchesteri eeslinnas, kui politsei jõustab uusi volitusi

Moogan viibis seejärel eeluurimisvanglas Strangewaysi vanglas ja esines reede hommikul Manchesteri kroonikohtus videolingil, kus talle mõisteti 12 aastat vangistust. Moogan ei olnud varem süüdi mõistetud, enne kui ta osales A-klassi narkootikumide tohutus impordis.

“Olete otsustanud siseneda Premier League’i tasemel kuritegevuse maailma,” ütles kohtunik Paul Lawton. “Te teadsite, et ujutate Ühendkuningriigi kokaiiniga üle ja võimaldate seda tehes teistel organiseeritud kuritegelike rühmitustel oma äri teha koos kogu sellele omase vägivalla ja sellega seotud kuritegevusega.

“Teadsite, et mängite ülikõrgetel panustel.” Prokurörid rääkisid, kuidas Moogan oli seotud 62 kilo kokaiini importimisega Ühendkuningriiki pärast kohtumist teiste kurjategijatega Hollandis Rotterdamis Café de Ketelis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *