Tottenhami seisukoht Antonio Conte püsimajäämise ja Harry Kane’i üleminekust lahkumise osas selgus lepingumurest tulenevalt

Tottenhami seisukoht Antonio Conte püsimajäämise ja Harry Kane'i üleminekust lahkumise osas selgus lepingumurest tulenevalt

Tottenhamil ootavad ees mõned ebakindlad kuud, kui rääkida nende projekti kahest võtmeosast jalgpalliväljakul. Kiirem mure on juhtkonna pärast, kuna Antonio Conte saabub viimase paari kuu jooksul oma praegusest lepingust Lilywhitesiga.

Itaallane suutis eelmisel hooajal kindlustada nelja parema koha, millega meeskond jõudis Meistrite liigasse ja on parimal positsioonil, et see koht uuesti teenida. Vähene edu karikavõistlustel tähendab aga seda, et tema viibimisaja pikendamises on tekkinud kahtlusi.“Praegu pole õige päev oma tulevikust rääkimiseks,” vastas Conte küsimusele hooaja lõpus jäämise või lahkumise otsuse kohta. “Mul on Tottenhamiga leping ja Tottenham teab väga hästi minu mõtteid. Hooaja lõpus saame kokku ja siis teeme otsuse.”

LOE ROHKEM: Iga sõna, mida Antonio Conte ütles Richarlisoni, Kane’i ja selle kohta, miks neli paremat oleks nagu tiitli võitmine

Athleticu teatel peetakse aprillis otsustavaid läbirääkimisi klubi ja mänedžeri vahel, kuigi on näha, kas pikemaajalise viibimise osas jõutakse kokkuleppele. Siis on klubi jaoks teine ​​​​teema, mida klubi kaaluda, ja see on staarründaja Harry Kane’i tulevik.

Ründajal on jäänud Tottenham Hotspuri staadionil sõlmitud lepingust veidi üle 12 kuu, mis tekitab kahtlust, kas ta jääb või lahkub suvel. Läbimurret on veel oodata, kuigi Athletic teatab, et Spursil pole kavatsust lähikuudel müüa.

Inglismaa koondise kapteni tulevikku peetakse prioriteediks ning Spurs on valmis tegema jõupingutusi, et veenda ründaja viimase lepinguaasta vastu. Saab näha, kas mänedžer või ründaja jätkab oma kohalolekut, kuid peagi tuleb teha suuri otsuseid.

LUGEGE EDASI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *