Tesco võtab Ühendkuningriigi uue poliitika kohaselt klientide pangakontodelt naeruväärse summa

Tesco võtab Ühendkuningriigi uue poliitika kohaselt klientide pangakontodelt naeruväärse summa

Kujutage ette, et tankite oma autosse umbes 20 naela bensiini, kuid avastate, et bensiinijaam on teie pangakontolt võtnud peaaegu kuus korda suurema summa. Täpselt nii juhtus mehega pärast seda, kui ta märkas, et tema kontolt võeti pärast Manchesteri bensiinijaama külastust 120 naela – hoolimata sellest, et ta tankis vaid 15 naela, edastab Manchester Evening News.

Scott oli sel nädalal Ardwick Greenis Esso Tescos käinud ja maksis pumba juures. Kui ta aga hiljem samal päeval oma kontot kontrollima läks, oli ta šokeeritud, kui avastas, et 120 naela oli võetud ilma tema panga hoiatuseta.Scott otsustas tanklasse tagasi sõita, kuna tal ei õnnestunud pangaga ühendust saada, ning väidab, et alles siis märkas ta poe sees silti, mis hoiatas kliente tasu eest. Kassas oli silt: “Pange tähele, et kaardiga pumbas makstes võetakse automaatselt 120 naela, seejärel tagastatakse vahe teie kontole kütuse kogusummast.”

LOE VEEL: Island sulgeb Ühendkuningriigis rohkem poode – avaldati asukohtade täielik nimekiri

Seoses kütusehinna tõusuga levitatakse uut poliitikat üle esiväljakute eesmärgiga, et inimesed ei sõidaks maha ilma kütuse eest maksmata või tankiksid oma autosse rohkem, kui nad endale lubavad. Seda sammu on kritiseerinud autojuhid üle kogu riigi, kes süüdistasid supermarketihiiglast “röövis”.

Scott ütles, et seaduskuulekaid kliente ei tohiks väheste tegude eest karistada, öeldes: “Mis juhtuks, kui mõni perekond täidaks teel Tescosse kütust ja tema pangas oleks alles vaid 120 naela ning ta läheks proovima. toidupood ja ei saanud maksta?

Silt oli poes sees, mitte tasuliste pumpade juures(Pilt: Manchester Evening News)

“See on hull. Silt on poes sees, nii et kuidas peaks keegi sellest teadma, kui ta pumbas maksab? Mul on vedanud, et mul on ligipääs rahale seni, kuni raha kontole tagasi tuleb, aga see on pearaha. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *