Ryan Jacki uus Rangersi leping sõltub Steve Clarke’i vestlusest, kuna Beale kavatseb masinaruumi renoveerida – Barry Ferguson

Ryan Jacki uus Rangersi leping sõltub Steve Clarke'i vestlusest, kuna Beale kavatseb masinaruumi renoveerida - Barry Ferguson

Ryan Jackil on tulemas suur vestlus Michael Beale’iga, kui ta otsib oma Rangersi tulevikku. Kuid võib-olla peab ta ka maha istuma ja Steve Clarke’iga rääkima.

Beale on kindlasti selgeks teinud, et soovib poolkaitsjat uue lepinguga siduda, enne kui see suvel lõppeb. Väikesele Nico Raskinile on tema saabumisest saadik palju tähelepanu pööratud ja ta näeb kindlasti selles rollis välja. Kuid minu jaoks on suur tunnustus selle eest, kuidas meeskond reageeris Viaplay karikafinaali kaotamisele Celticule, Jackole.See, et ta istub seal ankru rollis, kaitseb ja lükkab, on võimaldanud sellistel nagu Raskin ja Todd Cantwell turvalisuse ja vabaduse oma asju teha. Ent tema võime pole saladus. Oleme juba ammu teadnud, et Ryan Jack on kvaliteetjalgpallur. Ainsad kahtlused, mis meil tema suhtes on olnud, on tema vastupidavuse pärast vigastuste osas.

Ta oli ilmselgelt aasta väljas, kuid tagasi tulles oli ta Sevillasse sõites uskumatu. Sellel hooajal on olnud veel mõned nigelad, kuid me hakkame nägema, et ta on viimase nädala jooksul oma parimal tasemel.

Beale on rääkinud vajadusest oma minuteid hallata, nagu ta tegi ka siis, kui ta jättis Ryani Šoti karikamängust Raith Roversiga välja. Siin võib osutuda vajalikuks vestlus Steve Clarke’iga.

Nägin, kuidas mõned Rangersi fännid väljendasid muret selle pärast, et Ryan lisati järgmise nädala Šotimaa koondisesse, et mängida Küprose ja Hispaaniaga. Arvestades seda vigastuste rekordit, eelistavad nad, et ta ei oleks sellega seotud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *