Reisijaid kutsuti üles ette planeerima, kuna täna on juhtide hääletuse ajal bussistreigi oht

Reisijaid kutsuti üles ette planeerima, kuna täna on juhtide hääletuse ajal bussistreigi oht

Esmaspäeval (20. märtsil) algava bussistreigi tõttu kannatada saanud reisijatel palutakse täna (18. märtsil) täna (18. märtsil) hääletada viimastel andmetel, kas nõustuda parema palgapakkumisega. Praeguse seisuga algavad igapäevased streigid järgmise nädala alguses.

Kokku 3000 National Expressi (NX) juhti hääletatakse täna uue palgalepingu alusel. Hääletamine läheb lukku keskpäeval ja tulemus peaks selguma täna pärastlõunal.Inimesi, keda tööaktsioon võib mõjutada, kutsutakse üles otsima uusimat teavet veebisaidilt nxbus.co.uk. NX haldab 93 protsenti West Midlandsi bussivõrgust ja kui see tegevus jätkub, põhjustab see suuri häireid pendelrändajatele, ostlejatele, inimestele, kes peavad jõudma koolidesse ja arstide vastuvõtule, ning neile, kes soovivad piirkonnas ringi liikuda muudel põhjustel. .

LOE VEEL: Coventry pendeldajad hoiatasid, et National Expressi bussistreigid on taas käimas ja võivad kesta nädalaid

Eile hääletasid National Expressi insenerid ettevõtte palgapakkumise vastu. Kui aga autojuhtidega sellist kokkulepet kokku leppida ei õnnestu, läheb streik plaanipäraselt edasi.

Kui streigid jätkuvad, pakub NX vähendatud teenust ja enamik busse sõidab mööda haiglate marsruute. Teenused, mida käitatakse, on harvemad ja lõpevad tavapärasest varem.

NX West Midlandsi pressiesindaja ütles: “Me vabandame oma klientide ees ebamugavuste pärast, et nad ei saa veel esmaspäeval reisida planeerida. Loodame siiralt, et autojuhid võtavad vastu meie suurepärase 14,3% palgatõusu pakkumise, mis tõstab kogenud juhi palga peaaegu 33 000 naela.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *