Rangersi fännid protestivad pardal, võttes sihikule Stewart Robertsoni ja Ross Wilsoni väljapanekuga “Aeg muutusteks”

Rangersi fännid protestivad pardal, võttes sihikule Stewart Robertsoni ja Ross Wilsoni väljapanekuga "Aeg muutusteks"

Rangersi fännid on püüdnud edastada sõnumi Ibroxi lauale enne kokkupõrget Motherwelliga Fir Parkis.

Enne mängu Lanarkshire’is hoidsid fännid üleval flaierid, millel oli Rangersi tegevdirektori Stewart Robertsoni ja spordidirektori Ross Wilsoni nägu läbi kriipsutatud, ja asetati istmetele sõnum “muutuste aeg”. Võõrsil enne avalöögi algust kuvati bänner kirjaga “Aeg muutusteks”.Näitus toimub vähem kui nädal pärast seda, kui fännirühm Union Bears vabastas oma kohad Ibroxis, protesteerides juhatuse vastu Šoti karikavõistluste kokkupõrkes Raith Roversiga, ning see on viimane sündmus fännide ja klubidirektorite vahel. Šotimaa kõrgliiga võidu ajal Kilmarnocki üle näitas bännerit rühm, kes väitis, et laud oli pärast 2020/21. aasta tiitlivõitu pilgu pallilt ära võtnud.

Kui protestid algasid, tunnistas Boyd, et fännid otsisid “vastutust” Šoti karikavõistluste klubi peamise tabamuse eest selle perioodi hõbeesemete pihta. Ta ütles Sky Sportsile: “Kui Rangers liiga võitis, tundsite, et teil on võimalus edasi lüüa. Celtic oli sel hetkel nii madalal kui maokõht, kuid pööras selle nii kiiresti ümber.

“Ma arvan, et kui see hooaja sellesse etappi jõuab, on fännid kergelt pettunud ja neil on hooaeg. Tundub, et see kasvab nädalaga.

“Kui vaatate Stewart Robertsonit ja eriti Ross Wilsonit, siis hakatakse teid hindama värbamise poole pealt. Ja see pole olnud piisavalt hea, seega on mingisugune vastutus. Protestida saab nii kaua, kui see on rahulik.”

Jälgi Rekord Sport peal TwitterFacebook ja Instagram, et saada kõige värskemad uudised, video ja heli SPFL-i, Šotimaa koondise ja mujal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *