Pep Guardiola võis Man City kõige olulisema suvise lepingu libiseda

Pep Guardiola võis Man City kõige olulisema suvise lepingu libiseda

Kui Erling Haaland oli sel nädalal Manchester City esireket RB Leipzigi vastu oma viie väravaga, siis Kevin De Bruyne oli kindlasti “parim kõrvalosatäitja”.

De Bruyne oli tagasi oma hiilgavuse juurde, sõites parimana, kui City lõi Meistrite liigas seitse väravat, ning oli võidu võtmeks kui Haalandi rekordilised väravad. Sellegipoolest soovis Pep Guardiola kaitset arutledes Haalandi väravatest kõrvale kalduda ja oli sama kindel, et toob De Bruyne’i maa peale tagasi, tuletades meelde, et ta saab veel parandada.Keset kirglikku – ja kohati veidrat – mängujärgset pressikonverentsi lasi Guardiola käest, keda ta peaks De Bruyne’ist paremas vormis ja võib-olla tähtsamaks poolkaitsjaks.

LOE KA: Erling Haaland otsustab Man City Meistrite liiga väljavaadete kohta pärast Leipzigi võitu

“Rahvas ütleb, et ta peab kogu aeg Kevin De Bruyne’i mängima. Arvate, et olen loll sellel tasemel, mida Leipzig mängima hakkab?” küsis Guardiola. “Ta ei mängiks nii. Peate istuma ja aru saama.

“[Does] Bernardo väärib mängimist? Gundogan, ta on selle hooaja parim poolkaitsja. Nad peavad omavahel võistlema ja saavutama võimalikult kõrge taseme. Muidu mängib teine ​​mängija.”

Võib-olla oli see De Bruyne’i motivatsioonitehnika, püüdes belglaselt järjepidevust saada. Ilkay Gundogani nimetamine City sel hooajal parimaks poolkaitsjaks tundub siiski märkimisväärne – eriti siis, kui sakslase leping suvel lõppes.

Klubi kapten Gundogan on alustanud kaheksat viimasest üheksast mängust, rõhutades oma olulisust meeskonna jaoks pingelistes mängudes ning ta pakub vaikselt võtmemomente, mis on rõhutanud City üheksamängulist kaotuseta mängu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *