Pep Guardiola kinnitab, et Meistrite Liiga edu ei ravi Julia Roberts Man City ninamurdmist

Pep Guardiola kinnitab, et Meistrite Liiga edu ei ravi Julia Roberts Man City ninamurdmist

Manchester City alistas teisipäeva õhtul RB Leipzigi 7:0 Meistrite liiga viimase 16. mängu ühepoolses vastasseisus, kus superstaarründaja Erling Haaland lõi kokku viis väravat, saavutades 8:1 üldvõidu ja broneerides hõlpsasti koha Reedene veerandfinaali loosimine.

Selline laastav väljapanek nii meeskonnana kui ka Haalandilt individuaalselt suurendab tugevalt usku, et City võib lõpuks lõpetada oma pika hiilguse ootuse Euroopa eliitklubide konkurentsis – see on üks suur karikarikas, mis on vaatamata kodumaise enneolematule eduperioodile neile jätkuvalt kõrvale hiilinud. seitse aastat kestnud Guardiola juhtimisel, mille hulka kuulus neli Premier League’i tiitlit, FA karika ja neli liigakarikat.

See oleks tohutult rahuldustpakkuv saavutus hispaanlase jaoks, keda on sageli kritiseeritud selle eest, et ta ei suutnud lisada kahele Meistrite liiga tiitlile, mis ta võitis Barcelona treenerina nii Müncheni Bayernis kui ka Citys.

Leipzigi lammutamise järgsel pressikonverentsil naljatles aga kergemeelne Guardiola, et isegi trofee kolmandat korda tõstmine ei suuda teda ravida pettumusest, mis püsib endiselt pärast seda, kui kangelane ja kuulus Oscari-võitnud näitlejanna Roberts ilmselt otsustas vaadake eelmisel Manchesteri külastusel City asemel Unitedit.

“Olen Meistrite liigas läbikukkunud,” sõnas Guardiola. “Kui võidan kolm korda järjest Meistrite liiga, olen ebaõnnestunud.

“Mu elus on kolm iidolit. Michael Jordan, Tiger Woods ja Julia Roberts. Need on minu kolm iidolit.

“Julia Roberts tuli aastaid tagasi Manchesteri – mitte 90ndatel, kui Sir Alex (Ferguson) võitis tiitleid ja tiitleid ja tiitleid. Ta tuli perioodil, mil olime Unitedist paremad, selle nelja või viie aasta jooksul, eks?

“Ja ta läks Man Unitedile külla. Ta ei tulnud meid vaatama. Sellepärast, isegi kui ma võidan Meistrite liiga, pole see võrreldav sellega, et Julia Roberts tuli Manchesteri ega tulnud meid vaatama.

“Isegi kui võidan Meistrite liiga, ei saa seda võrrelda selle pettumusega.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *