Pep Guardiola annab otsuse Kevin De Bruyne’i esituse kohta RB Leipzigi vastu

Pep Guardiola annab otsuse Kevin De Bruyne'i esituse kohta RB Leipzigi vastu

Pep Guardiola sõnul võib Kevin De Bruyne pärast esitust RB Leipzigi vastu Manchester City eest siiski paremaks saada.

City oli halastamatu teise mängu 7:0 võidus, mis viis nad pärast pingelist esimest mängu veerandfinaali. Haaland lõi mitu klubi- ja Euroopa rekordit purustades viis väravat, samas kui De Bruyne ilmus taas oma hiilgava parimana.Guardiola oli esitanud De Bruyne’ile väljakutse minna tagasi põhitõdede juurde selle matši ettevalmistamisel pärast paari madalamat esitust, kuid belglane pakkus palju enamat kui lihtsalt teha lihtsaid asju õigesti, kuna ta oli kõige keskmes, mida City tegi. rünnakul. Tema vigastuseaegne jahmatus oli vaid preemia talismanilise esituse eest.

LOE KA: Linnamängijate hinnangud vs RB Leipzig kui Haaland naeruväärsed

Guardiola andis aga mõista, et ta teadis, et võib alati loota De Bruyne’ile Leipzigi vastu mängides, ja kutsus poolkaitsjat üles mõistma, et ta peab end edasi arendama.

“Kevin on dünaamika mängija. Kui tal pole dünaamikat või liigutusi, ei ole ta selline mängija, nagu saaks seal mängida,” selgitas Guardiola.

“Ta ei ole mängija, kes saab palli taskutesse ja suudab peatuda. Ta on mees, kes väljast, seest ründab siin, ründab seal. Tehke üleminekud, vajutage kõrgele. Ehitamine Bernardolt, Erling. Meil ​​on intensiivsus, see on Mängija, keda me tunneme. Ma tean, et Kevin ei saa kogu aeg sellel positsioonil mängida. Peate mõistma tema kvaliteeti. Kui see juhtub, tulevad söödud tasuta, väravad tasuta.

“[But] ta ei tee seda pärast kaotatud pallide hulka, et vastaste jaoks üleminekuid loobuda [in previous games]. Ta ei tee väravasööte ega väravaid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *