Nottingham Foresti boss Steve Cooper nimetab meeskonna, kes kohtub Tottenham Hotspuriga

Nottingham Foresti boss Steve Cooper nimetab meeskonna, kes kohtub Tottenham Hotspuriga

Peatreener Steve Cooper nimetas oma Nottingham Foresti meeskonna, kes kohtub tänases Premier League’i kohtumises Tottenham Hotspuriga.

Punased reisivad pealinna, et parandada oma viletsat võõrsilvormi, kuna võitlus ellujäämise nimel süveneb. Sel hooajal on nad võõrsil kogunud vaid kuus punkti ja löönud kolm väravat.Brennan Johnsoni traks nägi neid kaks korda tagant tulemas, et viimati kodus Evertonilt punkti võita. Kuid kuna laud on alumisest otsast uskumatult tihe, teab Forest, et nad peavad hakkama teel olles tulemusi koguma.

LOE VEEL: Jälgige tegevust otseülekandes, kui Forest on Spursi näoga

LOE ROHKEM: Metsa hoiak Gary Linekeri ja päeva matši keskel

Ryan Yates tegi tagasituleku Toffeesi vastu ja avaldas Johnsoni teise värava löömisega otsest mõju. Ta on täna pärastlõunal taas pingil, nagu ka kaitsja Moussa Niakhate, kes on augustist saadik kannakõõluseprobleemiga eemal olnud.

Cooper teeb kaks muudatust küljel, mis algas City Groundist. Orel Mangala ja Jesse Lingard astuvad sisse Jack Colbacki ja Chris Woodi asemel.

Serge Aurier asub oma endise klubi vastu tagaliinile, kusjuures Joe Worrall, Felipe ja Renan Lodi kaitsevad väravavaht Keylor Navase ees. Mangala tuleb keskväljale koos Jonjo Shelvey ja Remo Freuleriga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *