Nottingham Foresti boss Steve Cooper nimetab meeskonna, kes kohtub Newcastle Unitediga

Nottingham Foresti boss Steve Cooper nimetab meeskonna, kes kohtub Newcastle Unitediga

Peatreener Steve Cooper nimetas oma Nottingham Foresti meeskonna, kes astub tänaõhtuses suures kokkupõrkes vastamisi Newcastle Unitediga.

Punaste finaalmängus enne koondisepausi on nende eesmärk saavutada esiliigas kodus 10 mängu kaotuseta. Viimati ei korjatud nad City Groundil vähemalt punktigi tagasi septembri keskel.Cooperi meeskond on aga pärast möödunud nädalavahetusel Tottenham Hotspuris saadud 3:1 kaotust võiduta. Tabelis asuvad nad 14. kohal ja nende padjake langeb kahe punktini väljalangemiskohtade kohal.

LOE VEEL: Jälgige tegevust otseülekandes, kui Forest seisab silmitsi Newcastle’iga

LOE ROHKEM: Manager kinnitab Newcastle’i tugevat lööki tundi enne Foresti kokkupõrget

Brennan Johnson oli Põhja-Londonis kubemeprobleemide tõttu sunnitud minema ja oli kahtlus, et ta läheb Magpiesi vastu, kuid ta on algkoosseisus. Nagu ka Ryan Yates, esimest korda pärast haigusest naasmist, samal ajal kui Moussa Niakhate naaseb reielihase vigastuse tõttu, mis on teda alates augustist kõrvale jätnud.

Cooper teeb Spursile kaotanud poolel neli vahetust. Niakhate saab Joe Worralli asemel Felipe partneriks kaitse keskmes, Serge Aurier ja Renan Lodi mõlemal poolel, edestades väravavaht Keylor Navast.

Paistab, et võõrustajate jaoks on tegemist muudatusega, kuna Yates ja Jonjo Shelvey moodustavad keskvälja, Remo Freuler ja Orel Mangala jäävad ilma – viimane ei kuulu üldse meeskonda. Rünnakul ühineb Johnson Morgan Gibbs-White’i ja Emmanuel Dennisega, toetades esimeest Andre Ayew’d.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *