Mis kell on Euroopa Liiga veerandfinaali loosimine: Ühendkuningriigi algusaeg, kui Man Utd ja Juventus avastavad vastased

Mis kell on Euroopa Liiga veerandfinaali loosimine: Ühendkuningriigi algusaeg, kui Man Utd ja Juventus avastavad vastased

Manchester United on ainsana Euroopa Liigas allesjäänud Premier League’is, kuna nad broneerisid neljapäeva õhtul koha veerandfinaalis ja ootavad nüüd huviga, kellega nad kaheksandikfinaalis mängivad.Erik ten Hag arvustab Real Betise võitu

Manchester United hoidis sel nädalal oma lootust Euroopa hõbedale, sest mõlemad kindlustasid koha Euroopa liiga veerandfinaalis.

Marcus Rashfordi võitja Hispaanias suurendas punaste kuradite märkimisväärset kolmeväravalist edu, tõrjudes kokkuvõttes Real Betise 5:1. Premier League’i rivaalil Arsenal aga nii palju õnne ei vedanud, kui ta kaotas Lissaboni Sportingule penaltiseerias.Granit Xhaka avas Gunnersi skoori algselt vaid Pedro Goncalvesi jahmatuse eest, et saavutada tasakaal. Mäng viis penaltiseeriani, kus Gabriel Martinelli oli kaabakas, kui ta nägi oma jõupingutusi päästetud.

Tähelepanu pööratakse nüüd peaaegu kindlasti järgmise vooru loosimisele, kuna Man Utd lahutab tänavusest Budapesti finaalist vaid kaks viiki. Seda silmas pidades vaadake kõiki üksikasju, mida vajate enne loosimist allpool:

Millal on Euroopa Liiga veerandfinaali loosimine?

Euroopa Liiga loosimine toimub UEFA peakorteris Šveitsis Nyonis reedel, 17. märtsil kell 12.00 GMT. Lisaks veerandfinaalidele loosivad poolfinaalid ning kodu- ja võõrsilvõistkonnad finaali. samuti valitud.

Loosimine toimub ilma piiranguteta, kes kellega mängida saab.

Manchester United loosib reedel Euroopa liiga veerandfinaali(Getty Images)

Mis sa arvad, kelle vastu Man Utd loositakse? Tehke oma ennustused allolevates kommentaarides

Kuidas ma saan vaadata?

Loosimine toimub otseülekandena UEFA YouTube’i kanalil kohe pärast Meistrite liiga loosimist, mis toimub reede hommikul. Toetajad saavad häälestada ka BT Sport 1-le.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *