Miks Jakub Kiwior Arsenali ja Fulhami meeskonnast välja jäeti, kuna 21 miljoni naelase lepingu sõlmimise plaan on kinnitatud

Miks Jakub Kiwior Arsenali ja Fulhami meeskonnast välja jäeti, kuna 21 miljoni naelase lepingu sõlmimise plaan on kinnitatud

Jakub Kiwior jäi pühapäeva pärastlõunal Arsenali mängupäevakoosseisust Fulhami vastu tähelepanuväärselt välja.

Speziast jaanuarikuu üleminekuaknas sõlmitud 21 miljoni naela suurune leping on Premier League’i Gunnersi jaoks veel tulemata, kuid ta oli eelmise kuu alguses Evertoni mängust kuni väljasõiduni pidevalt kohal vahetusmeeste pingil. Craven Cottage’i.Kuna Arsenali koosseis kuulutati välja tund enne algust Cottagersi vastu, samal ajal kui fännidel oli hea meel näha Gabriel Jesust esimest korda 120 päeva jooksul tagasi meeskonnas, toimus see lõppkokkuvõttes Kiwiori arvelt ainsa muudatusena. töötajad, kes võitis nädal varem Bournemouthi 3:2.

LOE VEEL: Gabriel Jesusi 13-minutilises Arsenali kamees oli kõike, kuna tekkis uus põnev partnerlus

Tavaliselt, kui põhimeeskonna mängija puudub, avaldab Põhja-Londoni varustus sotsiaalmeedia või ametliku veebisaidi kaudu põhjuse, eriti kui see on seotud vigastustega, eriti Thomas Partey ja Oleksandr Zinchenko puhul. see hooaeg.

Asjaolu, millele polnud selgitust Kiwior langeb mängupäeva meeskonnast välja, kuid kinnitab, et ta oli sobiv ja valikus. Lisaks märgati teda koos Takehiro Tomiyasu ja Gabriel Martinelliga laupäevasel treeningul London Colneys enne Fulhami mängu.

Lisaks sõitis Kiwior tegelikult Craven Cottage’i lisamehena juhuks, kui Arsenali mängija sai soojendusel vigastada ja teda nähti pärast täiskohaga vilet William Salibat kallistamas.

Tegelikult pole 23-aastase mängija puudumisel suurt midagi, sest tõenäoliselt otsustas see Arteta oma algkoosseisu ja vahetusmeeste pingi nimetamisel, sest viimastel nädalatel on hispaanlasel olnud luksus tema käsutuses on peaaegu täielikult vormis põhimeeskonna meeskond, kelle vigastused hakkavad paranema.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *