Mida Silicon Valley panga kokkuvarisemine teie jaoks tähendab

Fund investorid riskivad sattuda Silicon Valley panga ebaõnnestumise tagajärgedesse, mis eelmisel nädalal pankrotti läksid pärast seda, kui selle kliendid võtsid välja 42 miljardi dollari väärtuses hoiuseid ja põhjustasid pankrotti.

Andmefirma Morningstar Direct andmetel oli SVB Financial Groupis osalus 76 investeerimisfondil, mis haldavad kokku 114 miljardit naela.

Nendest fondidest 23 on keskendunud keskkonna-, sotsiaal- ja juhtimisinvesteeringutele ning need olid SVB-le suurimad eraldised. Nad sisaldavad Natixis Mirova ülemaailmne jätkusuutlik omakapital, CT Sustainable Opportunities Global Equity, ES AllianceBernstein Sustainable Global Equity ja JPM US Sustainable Equity.

Muud populaarsed SVB osalusega fondid hõlmavad Liontrust USA võimalused, IFSL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *