Mida Kim Kardashian pärast Euroopa Liigast lahkumist Arsenali staarile Bukayo Sakale videokõnes avaldas

Mida Kim Kardashian pärast Euroopa Liigast lahkumist Arsenali staarile Bukayo Sakale videokõnes avaldas

Arsenal võõrustas neljapäeva õhtul Emiratesi staadionil järjekordset kõrgetasemelist kuulsust, kui Kim Kardashian osales nende Euroopa Liiga kohtumises Sporting CP-ga. Kardashian ei ole esimene A-nimeline, kes on võtnud Gunnersi oma lemmikklubiks ning räppar Jay-Z ning näitlejad Jamie Foxx, Matt Damon ja Andrew Garfield toetavad samuti Mikel Arteta poolt.

Kuulus isiksus saabus Põhja-Londonisse, et vaadata, kuidas Arsenal kannatab dokumentaalfilmi võtetel pettumust valmistavat lahkumist Euroopa Liigast. Tema kohalolek Emiratesi staadionil tekkis pärast seda, kui tema poega Sainti nähti jaanuaris Arsenali kolmandas komplektis oma sünnipäevapeol, mis tekitas vihjeid, et pere on Põhja-Londoni rõivaste innukad fännid.Kardashian jagas sotsiaalmeedias enne matši telgitagustest pilte, sealhulgas pilte Arsenali ametlikust spordijookide tarnijast Prime’ist ja pilte mängupäeva programmis osalenud William Salibast. 42-aastane mõjutaja on nüüd postitanud video oma videokõnest Hale Endi staari Bukayo Sakaga pärast penaltiseeria lüüasaamist Sportingule, kus nad plaanisid järjekordset reisi Emiratesi staadionile.

LOE VEEL: Arsenali ootab ees William Saliba vigastus ja Takehiro Tomiyasu lahkub Crystal Palace’ist

Videos vestleb Saka Kardashiani ja tema lastega, kui ta vabandas, et ei saanud nendega pärast matši kohtuda. Arsenali ründaja ütles: “Vabandust, et ma teist eile (neljapäeval) igatsesin, mulle öeldi, et olete Players Lounge’is – mul oli teile särk!”

Üks Kardashiani lastest vastas: “Me tuleme tagasi, kui võidate Premier League’i.” Perekond parandas selle kiiresti “millal”, mitte “kui”, nagu Saka naeris ja vastas: “Millal!”

Saka jätkas: “Ütle mulle, kui tagasi tuled ja ma teen t-särgid korda!”

Videol oli pealkiri: “Ja veel üllatusi… poiste lemmikmängija @Arsenalile @BukayoSaka87.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *