Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag vihastas pärast Alejandro Garnacho tagasilööki kahe vea pärast

Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag vihastas pärast Alejandro Garnacho tagasilööki kahe vea pärast

Erik ten Hag pole rahul väljakutsega, mis on jätnud Manchester Unitedi ääremängija Alejandro Garnacho mitmeks nädalaks kõrvale.

Garnacho sai pühapäeval Unitedi väravateta viigimängus Southamptoniga hüppeliigese vigastuse pärast Kyle Walker-Petersi libisemist ja kuigi ta mängis seitse minutit, tuli Garnacho siiski 91. minutil mängust välja.18-aastane noormees lahkus Old Traffordilt karkudel ja kinnitas esmaspäeval, et ei mängi üheski Unitedi selle kuu ülejäänud kohtumises ega Argentina sõprusmängus Panama ja Curacao vastu.

Loe lähemalt: United võib Anthony Taylori kohtunikutööle teist selgitust otsida

Ten Hag väljendas oma pettumust teise karistamata vea pärast Unitedi mängija vastu, mis põhjustas tõsise vigastuse pärast seda, kui Christian Eriksen oli pärast Readingi ründaja Andy Carrolli jõhkrat löömist kõrvale jäetud. Eriksen sai vigastuse 28. jaanuaril ja on mängust väljas kõige varem aprilli lõpuni. Carrolli vea eest ei broneeritud.

“Ma ei oska praegu täpselt öelda, aga see võtab nädalaid,” rääkis Ten Hag Garnacho puudumise kohta. “Nii et see on tõsine vigastus, ei oodanud, kuid viga. Tõsine vigastus. Taaskord pärast Christian Eriksenit on meil pärast kokkupuudet tõsine vigastus.

“See ei ole hea otsus ja raske on nii kiiresti diagnoosi panna, kuid ma nägin teda lonkamas ja seetõttu võtsin ta seljast ka seetõttu, et see oli minu viimane võimalus teda alistada ja samuti edasi tuua.”

“Meil on vigastused ja punased kaardid, mis on siis kombinatsioon?” lisas Ten Hag armulikult. “Me oleme nendega rääkinud, jah, aga asi pole kohtunikes, vaid meis, me peame oma esituse tooma ja sellele keskenduma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *