Man Utd ülevõtmine: KAheksa gruppi peavad läbirääkimisi, sest esirinnas kerkib esile ja müük on peagi oodata

Man Utd ülevõtmine: KAheksa gruppi peavad läbirääkimisi, sest esirinnas kerkib esile ja müük on peagi oodata

Sheikh Jassim on valitud Manchester Unitedi ostmise favoriidiks, mis on löögi Sir Jim Ratcliffe’i lootus Glazersit saada enne lähipäevil peetavaid läbirääkimisi.

Väidetavalt eelistab Glazerite perekond ühte pakkujat(AFP Getty Images kaudu)

Väidetavalt on Manchester Unitedi ülevõtmisprotsessis osalenud tervelt kaheksa gruppi – esinumbriks on nimetatud šeik Jassim bin Hamad Al Thani.

Klubi on müügis olnud alates novembrist ja vaatamata kartusele, et Glazerite pere omanike vahel on lahkulöömine selles, kas karistada täielikku müüki või otsida vähemusinvesteeringut, on tehing siiski plaanis, et see saaks lõpule viia enne aprilli lõppu. Nii kirjutab Daily Telegraph, mis lisab, et Sheikh Jassimi ja kaasomaniku Sir Jim Ratcliffe’i kõrval jätkavad mitmed kontsernid – näiteks USA riskifond Elliott Management – ​​läbirääkimisi Unitediga.Manchesteris sündinud miljardär Ratcliffe, kes leiti keemiahiiglastest INEOS, ja Katari pankuri Sheikh Jassimi esindajad peavad sel nädalal kohtuma Old Traffordi ametnikega, et jätkata müügiprotsessi teist etappi, olles mõlemad teinud veebruaris pakkumise. Kuigi ka teised rühmad on huvitatud täielikust ülevõtmisest ja on koosolekutel kokku leppinud, otsivad mõned selle asemel alternatiivseid võimalusi, näiteks ülevõtmise rahastamist, nagu Elliott väidetavalt kavatseb.

Samal ajal teatab The Guardian, et Sheik Jassim – Katari endise peaministri poeg – on Ratcliffe’i ees esikohal. Väidetavalt on ta Glazersi eelistatud pakkuja, osaliselt seetõttu, et ta võib Ameerika perekonnale tema kodumaises Lähis-Idas ärivõimalusi avada.

Sheikh Jassimi esindajad kohtuvad neljapäeval Manchesteris klubihierarhiaga ning Ratcliffe järgneb samadele läbirääkimistele reedel. Vaatamata sellele, et INEOS-i tegevjuht nimetas varem Unitedi kaasesimehed Joel ja Avram Glazerit “kõige toredamateks inimesteks”, selgitatakse raportis, et ameeriklased pole võimaliku müügi esimese kahe etapi jooksul temaga soojalt suhtunud.

Avalda oma sõna! Kellest saavad Man Utd uued omanikud? Liituge aruteluga kommentaaride jaotises.

Šeik Jassim bin Hamad Al Thani on väidetavalt tõusnud Manchester Unitedi ostmise favoriidiks

Ratcliffe lendab Manchesteri pärast seda, kui on vaadanud Nice’i – Prantsusmaa klubi, mis talle juba INEOSe kaudu kuulub –, kes mängib neljapäeva õhtul oma Euroopa liiga teist mängu kodus Sheriff Tiraspoliga. Sheikh Jassimi ja Ratcliffe’i pakkumiste vahel on erinevusi, kuna Katari pankur kavatseb osta 100 protsenti Unitedist ilma võlga võtmata, samas kui Ratcliffe soovib arvatavasti ainult Glazersi 69-protsendilist osalust ja võib nõuda lisainvesteeringuid. tehke üle piiri.

Fännid on eriarvamusel selles, keda nad eelistaksid Glazersi järglasena pärast 18-aastast tüüri juures olla. Manchester United Supporters’ Trust (MUST) pöördus veebruaris avaldatud avameelselt klubi potentsiaalsete uute omanike poole, kutsudes neid üles pühenduma avalikult mänedžeri Erik ten Hagi revolutsioonile ning austama naiste ja LGBTQ+ kogukonna õigusi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *