Liverpooli koosseis kinnitati, et Jürgen Klopp läheb Madridi Reali vastu rünnakule

Liverpooli koosseis kinnitati, et Jürgen Klopp läheb Madridi Reali vastu rünnakule

Jürgen Klopp kavatseb seda teha taaskohtumises Madridi Reali vastu pärast seda, kui ta nimetas seiklusliku Liverpooli koosseisu nelja ründajaga.

Punased jäävad pärast esimest viigiseisu Anfieldil 5:2 alla ja vajavad täna õhtul väikest imet, et Meistrite liigas edasi liikuda.Kuna vigastused masinaruumis võivad mänedžeri kätt sundida, lööb Klopp kõik relvad lõkkele ja Diogo Jota alustab rünnakut koos Mohamed Salah, Darwin Nunezi ja Cody Gakpo kolmikuga.

MÄNGU ​​UUENDUSED: Real Madrid vs Liverpool meeskonna uudised, skoor, väravad ja kommentaarid

LOE VEEL: Liverpooli legendist “võib saada järgmine Real Madridi peatreener” ja Ancelotti asendada

James Milner ja Fabinho näivad moodustavat kahemehelise keskvälja, kusjuures tagaliin ei muutunud nädalavahetuse Bournemouthi lüüasaamisega võrreldes. Jordan Henderson on haiguse tõttu väljas, Stefan Bajceticul on aga lihasprobleemid.

Jääb veel näha, kuidas Liverpool täpselt 4-2-3-1/4-2-4 süsteemis kokku läheb. Kuid potentsiaalselt võib tegu olla Gakpoga ründava poolkaitsja rollis, kus keskründaja on Nunez või Jota ja teine ​​sellest paarist vasakul.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Milner; Salah, Gakpo, Nunez, Jota.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *