Liverpool ennustas meeskonda Madridi Reali, kuna Jürgen Klopp võib nimetada B-nimekirja poolkaitsjaks.

Liverpool ennustas meeskonda Madridi Reali, kuna Jürgen Klopp võib nimetada B-nimekirja poolkaitsjaks.

Liverpool läheb oma heidutava ülesande teisele osale Madridi Reali vastu vormis, mida saab kirjeldada vaid segasena.

Kõik tundus roosiline pärast Man Unitedi 7:0 lammutamist Anfieldil, kuid Jürgen Kloppi meeskond kaotas Vitality staadionil Bournemouthile 1:0. See on olnud Liverpooli hooaja teema: ebajärjekindlus.Kahe mängu vahepeal ei olnud punased löönud ühtegi väravat kuni Bournemouthi mänguni, kuid nüüd näib enesekindlus taas habras.

LOE ROHKEM: Liverpooli üleminekuuudised: 72 miljonit dollarit maksvat poolkaitsjat “tahtis” ja Jürgen Klopp andis Mason Mountile “tõuke”

LOE ROHKEM: Viimased Madridi Reali vigastusteated, et kaks mängijat jätavad Liverpooli vahele Karim Benzema mure tõttu

Jürgen Klopp puhkas Jordan Hendersonil Bournemouthi kaotuse eest, kahtlemata pidades silmas tema mängimist Santiago Bernabéul valitseva Euroopa meistri vastu. Seetõttu näeme Liverpooli kipperit tõenäoliselt avaminuti algusest Hispaanias mängimas.

Kaitses Kloppilt üllatusi ei tule. Väravas on oodata Alissoni, keda toetavad Trent Alexander-Arnoldi, Virgil van Dijki, Ibrahima Konaté ja Andy Robertsoni taganelja, kes on nüüd Kloppi automaatne esimese valiku tagaliin.

Keskväljal mängib Henderson koos Fabinhoga ja Harvey Elliott saabub tõenäoliselt viimase koha võitma. Mõnes mõttes oleks see Kloppi üllatusvalik – teismelist tutvustati alles hilise vahetusmängijana kodumängus ja mõnel võib tekkida küsimus, kas tal on alles poolkaitsjana Bernabéusse võõrsilreisiks vajalik distsipliin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *