“Linna tuum on välja rebitud” kui pubi, mis tundus nagu “kodus” oma uksed sulgeda

"Linna tuum on välja rebitud" kui pubi, mis tundus nagu "kodus" oma uksed sulgeda

Ikoonilise sõltumatu pubi omanikud ütlesid, et “linna tuum rebitakse välja” pärast seda, kui selle rendilepingut pole pikendatud.

Kesklinnas James Streetil asuv Liverpool suletakse selle aasta aprillis, kui nende praegune rendileping lõpeb ja Stonegate Group – ettevõte, mis omab ja haldab sadu pubisid üle kogu riigi, seda ei pikenda. Pubi on juhtinud sama perekond 30 aastat pärast seda, kui endine omanik Val Smith 1990. aastate alguses koos oma kadunud abikaasa Peteriga üle võttis.Pubi on haldanud Val tütred Paula Billingsley ja Yvonne Taylor alates sellest ajast, kui nende ema 2019. aastal pensionile läks. Perekond rääkis ECHO-ga 2020. aasta veebruaris pärast seda, kui pubi oli tehtud 25 000 naelsterlingi eest – kuid nädalaid hiljem olid nad sunnitud uksed sulgema, kui riik langes esimesse covid-lukusse.

LOE ROHKEM: Vana kohtub uuega, kuna linnapubid seisavad silmitsi muutuvate aegade väljakutsetega

Paula ütles, et pubi teatati seitse kuud tagasi, hoolimata sellest, et ta võitles koroonaviirusega. Ja 58-aastane omanik lisas, et Liverpoolil, nagu ka kõigil teistel linna- ja kesklinnadel, on oht kaotada oma isiksus, kuna üha rohkem sõltumatuid on sunnitud sulgema. Liverpool on teine ​​​​pubi, mis viimastel nädalatel kesklinnas suletakse pärast seda, kui The Beehive teatas, et sulgeb oma uksed ja soovib end teistsuguse klientuuri jaoks uuesti leiutada.

Paula ütles ECHO-le: “Me ei uskunud kunagi, et see meiega juhtuma hakkab. Meie üürilepingut ei ole pikendatud, seega lepime 18. aprillil. Kui ma praegu kesklinna lähen, siis ei tea mõnikord kuhu minna, sest kõik sõltumatud lähevad.

“Meie linna tuum rebitakse välja. Varsti on kõik täpselt samamoodi. Tahad, et kohalikud inimesed juhiksid kohalikke pubisid – mitte suuri ettevõtteid. Me ei tahtnud lihtsalt lahkuda, ilma et oleksime oma lugu edastanud.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *