Lidli töötaja kasutas kviitungitrikki, et varastada supermarketist sadu naela

Lidli töötaja kasutas kviitungitrikki, et varastada supermarketist sadu naela

Lidli töötajalt, kes varastas üle 800 naela, kohustati see täies ulatuses tagasi maksma. 25-aastane Shannon Mansbridge astus kohtu ette, süüdistatuna 2022. aasta aprillist juunini Manchesteri poest 829,87 naela varastamises.

Manchesteri magistraatide kohus kuulis, kuidas kassapidaja asus märtsis Lidlis tööle ja varastas sularaha kviitungeid tühistades, kui kliendid talle õige vahetusraha andsid. Kaitseadvokaat Wajid Manzoor rääkis, kuidas Mansbridge võttis raha, et maksta tagasi võlg, mis tal oli kogunenud tema nimel laenu võtnud õe tegevuse tõttu.Manchester Evening News teatab, et tal oli üks võlg 800 naela ja teine ​​üle 1500 naela. Kohus leidis, et Mansbridge’il on nüüd uus töökoht, mis töötab viis päeva nädalas ja maksab võlga tagasi oma ema abiga.

Hr Manzoor ütles ka kohtule, et Mansbridge mõistab nüüd, et varastamine “ei olnud õige viis võlgade tasumiseks” ja ütles oma endisele tööandjale, et on nõus raha tagasi maksma. Ta tunnistas end süüdi ja kohtunikud määrasid talle 12-kuulise kogukonnamääruse, mis sisaldab 40 tundi tasustamata tööd.

Kohtunik käskis tal maksta tagasi 829,87 naela.

Ärge jääge ilma viimastest uudistest Šotimaalt ja mujalt – liituge meie igapäevase uudiskirjaga siin.

Loe edasi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *