Lewis Hamilton avab Angela Culleni lahkumineku keset Mercedese F1 viletsust

Lewis Hamilton avab Angela Culleni lahkumineku keset Mercedese F1 viletsust

Pärast seitset aastat lahkus Briti staar füsioterapeudist ja isiklikust assistendist Angela Cullenist enne sel nädalavahetusel toimuvat Bahreini GP-d – kvalifitseerudes pühapäevasele Grand Prix’le kaheksandaks.

Lewis Hamilton on avanud oma jätkuva suhte endise abiandja Angela Culleniga (Clive Mason)

Lewis Hamilton avas oma lahkuminekust isikliku abistaja Angela Culleniga pärast seda, kui Briti piloodil oli Jeddas järjekordne armetu kvalifikatsioon.

Hamilton teatas reedel, et tema partnerlus Culleniga on seitsme aasta pärast lõppemas. Cullen on olnud Briti staari lähim liitlane koplis ja aidanud teda seitsmest maailmameistritiitlist neljal. Ta kinnitas nende lahkuminekut avalduses, milles ütles Hamiltonile emotsionaalsel hüvastijätul “pole midagi, mida te ei saa teha”.Vaatamata oma poolelt lahkumisele paljastas Hamilton pärast laupäevast kvalifikatsiooni Jeddas, et saadab endiselt oma endisele abile tekstisõnumeid “iga päev”.

“Me oleme Angelaga head. Ta on oma elu erinevas faasis, me oleme endiselt ülilähedased,” ütles Hamilton Jeddas.

“Me saadame iga päev sõnumeid, tohutult toetades ja ma toetan teda tohutult, nii tänulik, et ta on minuga sellel teekonnal kaasas olnud. Ta on üks mu lähemaid sõpru ja on jätkuvalt.”

Hamiltonil oli 2022. aasta hooaeg pettumust valmistav, kuna saavutas sõitjate meistrivõistlustel kuuenda koha, kui Red Bulli rivaal Max Verstappen tõusis oma teise maailmameistritiitlini. Mercedes lootis eelmise hooaja W13 mudeliga kogetud probleemid parandada, kuid Hamiltoni tulevik konstruktoriga on pärast pettumust valmistanud algust kahtluse alla seatud.

Mercedese juht Toto Wolff ütles, et ta ei tunneks viha, kui Lewis Hamilton Mercedesest lahkub(Getty Images)

Kas Lewis Hamilton muudab oma vormi, et võidelda tänavuse maailmameistritiitli nimel? Andke meile oma mõtted kommentaaride jaotises teada

Hamilton jäi Jeddahis tempost välja, sest seitsmekordne maailmameister pääses pühapäevasele Saudi Araabia GP-le kaheksandana. Briti staar oli eelmise aasta W13 auto suhtes väga kriitiline ja on pakkunud selle hooaja mudelile sünge väljavaadet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *