Levi Colwill vastab küsimusele oma tuleviku kohta keset Brightoni ja Chelsea üleminekulahingut

Levi Colwill vastab küsimusele oma tuleviku kohta keset Brightoni ja Chelsea üleminekulahingut

Levi Colwill avaldas pärast muljetavaldavat väljapanekut Brightoni meeskonda naasmisel vähe sellest, kus on tema tulevik pärast sel suvel.

Keskkaitsja liitus Albioniga eelmisel suvel Chelseast hooaja pikkuse laenu alusel ja pärast seda, kui ta pidi varakult kannatlikkust ootama, oli ta novembrist jaanuarini regulaarne. Kaitsja oli neli nädalat vigastusega mängust väljas, kuid oli kolmapäevasel 1:0 võidukäigul Amexis Crystal Palace’i üle tagasi stardis.Vaatamata koondamisele ei paistnud 20-aastasel mehel mingeid roostetamise märke ja ta mängis võtmerolli Sussexi poolel, et hoida Patrick Vieira meeste vastu väravat. Pärast matši küsiti noormehelt, mis võib temast juhtuda, kui laen aegub.

LOE VEEL: Joel Veltman räägib Wilfried Zahale ja avab Crystal Palace’i lahingu

Endist Huddersfield Towni laenuvõtjat, kelle leping Stamford Bridge’il kehtib kuni 2025. aasta suveni, otsib Brighton and the Blues ja on näha, kas ta naaseb Amexisse, talle antakse võimalus Lääne-Londoni poolel või midagi muud.

Colwill, kes mängis Palace’i vastu keskkaitsjat Adam Websteri asemel, andis mõista, et naudib lõunarannikul veedetud aega täiel rinnal, kuid ei keskendunud sellele, mis juhtub mõne kuu pärast.

«Ma pole sellele mõelnud [his future] ausalt öeldes. Iga päev töötame siin kõvasti [at Brighton] ja see on kõik, millele saan keskenduda. Kui hakkan tulevikku planeerima, ei pruugi siin kõik hästi sujuda ja kõik muutub,” sõnas ta. “See on praegu minu peamine prioriteet, ma lihtsalt hoian kinni ja töötan oma meeskonnakaaslastega kõvasti.

“Ma olen armastanud iga minutit sellest [his time at Brighton]. Olen õppinud nii palju, isegi kui ma ei mänginud ja nüüd saan minuteid, naastes vigastusest – ma ei saa kurta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *