Leeds United tõusis Premier League’i tabelisse, Wolves võidab, kuna väljalangemise rivaalid kaotavad kõik punktid

Leeds United tõusis Premier League'i tabelisse, Wolves võidab, kuna väljalangemise rivaalid kaotavad kõik punktid

Leeds United on pärast laupäevast 4:2 võitu Wolves’i üle väljalangemistsoonist välja kolinud ja tõusnud 14. kohale, kuna nende väljalangemise rivaalid langesid valgete jaoks kasulikul nädalavahetusel punkte.

Jack Harrisoni, Luke Aylingi, Rasmus Kristenseni ja Rodrigo väravad näitasid, et Javi Gracia võitis Molineux’s põnevas mängus Wolvesi neljast mööda. Olles juhtinud kolm väravat vahetult pärast tunni piiri, lõid valged oma neljanda ja otsustava värava alles 97. minutil meeletus jalgpallimängus.Julen Lopetugui meeskonnale väljastati mängu jooksul kaks punast kaarti, kuna Wolves’i boss heitis nii kohtuniku Michael Salisbury kui ka VAR-i ebaadekvaatse esituse. Leedsi teine ​​kõrgliigavõit Gracia juhtimisel on nüüd näidanud, et nad tõusid tabelis viis kohta ülespoole, nii et alumine poolaeg on ülekoormatud.

LOE VEEL: “Ära hooli” – Luke Aylingi otsus VAR-i poleemika kohta, kui ta naudib “hullu” Leeds Unitedi võitu

Siiski oli valgetele rohkem häid uudiseid, kuna ühelgi nende ümber asuvatel meeskondadel ei õnnestunud ühtegi oma mängu võita. Newcastle United alistas reede õhtul Nottingham Foresti vahepeatusaja Alexander Isaki penaltiga ja võitis 2:1, kui Steve Cooperi meeskond langes Leedsist allapoole 16. kohale.

Bournemouth sai ka kaotuse, kui kaotas laupäeva pärastlõunal 3:0 Aston Villale tänu Douglas Luizi, Jacob Ramsey ja Emi Buendia väravatele. Southamptoni ja Evertoni tulemustes oli aga tunda pettumust, kuna mõlemad pooled suutsid lüüa viimasel minutil väravad vastavalt Tottenhami ja Chelsea vastu, et saavutada 3:3 ja 2:2 viik.

Crystal Palace sõidab pühapäeva pärastlõunal Emiraatidesse, et kohtuda Arsenaliga, samal ajal kui West Hami mäng Manchester Cityga lükati edasi, kuna valitsev tšempion võttis FA karikavõistlustel kohustusi. Leedsi fännid loodavad mõlemas mängus kahe tiitlipretendendi võitu, et aidata neil võidelda väljalangemise vastu.

Seda silmas pidades LeedsLive on vaadanud, kuidas väljalangemise heitlus praegu laupäevaste tulemuste järel välja näeb, sest kõigest neli punkti katab üheksa alumist meeskonda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *