Kris Boyd VAR-i tagasikutsumises, kui Celtic “söövib visandi” fookuses pärast suurt Motherwelli vs Rangersi debatti

Kris Boyd VAR-i tagasikutsumises, kui Celtic "söövib visandi" fookuses pärast suurt Motherwelli vs Rangersi debatti

Kris Boyd muutis VAR-i hapuks pärast Rangersi võitu Motherwelli üle – kui ta keeras kella tagasi, et osutada eelmisele Fir Parki tehnoloogiaprobleemile.

Videotehnoloogia domineeris Michael Beale’i poolte võidust Lanarkshire’is välja tulnud jutupunktides pärast seda, kui Fashion Sakala paistis olevat palli vastuvõtmisel suluseisus, enne kui ta palli kasti tõrjus Todd Cantwelli väravani, mis pani. Rangers 3:2 juhtima. VAR Andrew Dallas ei saatnud kohtunikku Nick Walshit monitorile Lanarkshire’i väljakule kantud joontega, mis näitasid, et sambialane oli sees.Pärast täiskohaga vilet tunnistas Motherwelli boss Stuart Kettlewell aga, et Fir Parkis valitses “segadus” selle üle, kuidas jooned tõmmati ja rakendati. Otsus näitab kohutavat sarnasust Jota väravaga, mis sel hooajal samal väljakul välistati.

Celticu ääremängija tabas Kyogolt pika palli, enne kui palli üle Liam Kelly lõi. kuid kohtuniku assistent märgistas suluseisu ja löök katkestati. Joonemeest toetas VAR-i ruum, kuid SFA paljastas hiljem, et pärast seda, kui üks kaamera sähvatuspunktist üle jäi, oli näidatud valed nurgad.

Pärast sisekõnet esitas Boyd kirgliku palve Sky Sportsile, tunnistades, et Portugali staari värav oleks pidanud jääma kehtima: “Kui vaatate paari kuu tagust Jota väravat Celticu eest, on see ilmselgelt sees. Ma vaatan seda nurgast. üldine vaade, kuid te vaatate seda ja ütlete, et Rangers oleks tõenäoliselt täna mängu võitnud.

Jota Celticu värav on suluseisu tõttu välistatud

“Aga neil on mänge, kus meeskonnad langevad välja, nad võivad jõuda play-offi. Nad võivad kukkumise korral katastroofiga lõppeda. Peame tagama, et seda tehakse meie parimate võimete kohaselt. Kui see sisse tuli, öeldi meile Hambumusega on probleeme ja meil on endiselt probleeme.

See pole esimene kord, kui Boyd on kutsunud üles kasutama tehnoloogiat Steelmenite kodus. Toona The Sunile kirjutades ütles Boyd: “Ange Postecoglou oli väga diplomaatiline pärast Celticu võitu Motherwellis kesknädalal.

“See poleks võib-olla nii olnud, kui nad poleks nõudnud veel kolme punkti – ja seda hea põhjendusega. Mis olid VAR-i jooned Jota väraval, mis välistati tõrjumisel? See oli nagu midagi kolmeaastasel lapsel. joonistatud nende Etch-a-Sketchile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *