Kevin De Bruyne selgitab, mis teeb Arsenali kõrgliiga tiitlivõitluse nii muljetavaldavaks

Kevin De Bruyne selgitab, mis teeb Arsenali kõrgliiga tiitlivõitluse nii muljetavaldavaks

Manchester City staar Kevin De Bruyne on väitnud, et Premier League on muutunud keset nende käimasolevat tiitlivõistlust Arsenaliga.

Mikel Arteta meeskond leiab end praegu 27 mängu järel kuhja tipus, olles viie punkti kaugusel teisel kohal olevast Cityst, kes on viimasest viiest liigatiitlist neli võitnud. Nüüd on De Bruyne rääkinud Inglismaa tipplennu arenevast olemusest, väites, et nn madalamad meeskonnad, kes kulutavad rohkem, on üks põhjusi, miks kodanikud veidi langevad – muutes omakorda Arsenali vormi veelgi muljetavaldavamaks.Rääkides City Meistrite Liiga kohtumisest RB Leipzigiga, ütles Belgia koondislane: “Sel aastal on kõik hästi läinud, liiga on veidi muutunud. Madalamad meeskonnad saavad kulutada rohkem raha ja osta paremaid mängijaid, kõigil meeskondadel on nii palju kvaliteeti .

LOE VEEL: Arsenali viis raskeimat Premier League’i kohtumist on jäänud, kuna Man City lahingus ilmneb uus üllatus

“Raskusaste läheb aina karmimaks. Kolmel võistlusel oleme teised. Võrreldes teiste aastatega ei tunne, et see erineb. On mänge, mida oleksime pidanud võitma, oleneb.”

Andekas mängujuht on viimastel nädalatel vormi pärast võidelnud ja leidis end nädalavahetusel pingilt, kui Pep Guardiola mehed alistasid 1:0 Crystal Palace’i. See on viinud selleni, et endine Liverpooli ja Tottenham Hotspuri mees Jamie Redknapp väitis, et Arsenali kapten Martin Odegaard on nüüd Premier League’i parima poolkaitsjana edestanud De Bruyne’i.

“Praegu on ta nr 1. Kedagi pole [better]” ütles Redknapp Sky Sportsile, nagu Mirror Odegaardist rääkides tsiteeris. “Tavaliselt ütleme, et Kevin De Bruyne on parim poolkaitsja mitte ainult Premier League’is, vaid ka kogu maailmas, kuid midagi pole päris korras.

“Ta ei mängi nii palju mänge, kui ta tahaks. Aga Odegaard teeb seda asja, kus – kõik suurepärased mängijad omavad seda – aeg justkui seisaks, kui tema käes on pall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *