Keldi kiusaja loob Hibsi, kuna Lee Johnsoni Angeballi leidlikkusel pole komeedimehe vastu lööki

Keldi kiusaja loob Hibsi, kuna Lee Johnsoni Angeballi leidlikkusel pole komeedimehe vastu lööki

Mõnikord, kui vastased istuvad Mariaani süvikust sügavamal ja kõik võimalikud tühimikud suletakse nii kiiresti, kui nad ilmuvad, ei taha muud, kui üks korralik keskründaja metsik trahvikasti möirgaks ja oma markerit nii kõvasti kiusaks, et vaene poiss võib hiljem vajada nõustamist – ja ühendage päisega, mis karjub võrku koos kogu atmosfäärist läbi jooksva komeedi jõhkra jõuga.

Päeval, mil Celtic jätkas oma naeruväärset kodumaist domineerimist järjekordse paari hilise ja hilise eesmärgiga visatud kümnemeheliste Hibide eest ära saata, oli Hyeongyu Oh – juba kujunemisjärgus kultuskangelane – mees, kes tegi Tarzani kehastuse, et saata. vaene Josh Campbell lendab ja lööb 10 minuti jooksul üliolulise edasipääsuvärava.Mängus, kus Ange Postecoglou mehed valdasid peaaegu 80 protsenti palli ja neile omistati vaevu usutavad 35 lööki, millest üheksa tabas sihtmärki, on tagantjärele alati lihtne öelda, et tapmislöök tundus nagu see oleks tulemas. . Tõde oli aga see, et isegi kui Elie Youani varajase väljasaatmise järel oli külaliste arv alla kümne mehe, ei leidnud kodumeeskond alati oma kerge palliringluse tõttu läbilöögi.

Osa sellest tulenes ilmselt personaliprobleemidest. Nad tunnevad puudust Aaron Mooyst, kui ta pole seal, et tegutseda vastase kaitse ja poolkaitse vahel. Ja vigastusega Reo Hatate’i lahkumine juba 12 minuti pärast tähendas sama tähtsat mängumurdja väljumist, etapp jäänud.


Nad olid vastamisi ka Hibsi meeskonnaga, kes oli selleks mänguks valmistunud, mängides treeningul väljakul 10 vastase 15 vastu, lootuses simuleerida Celticu kubisevat võimet hõivata korraga umbes kuus erinevat ala. Lee Johnsoni mehed lõid seisu 5-3-1-1, mis seisnes möödasõiduradade sulgemises. Alguses tundus, et Hatate’i täisenergia liikumine hävitab selle ülikaitselise seadistuse.


Jaapani poolkaitsja lahkumine röövis Celticult ilmse ohu, Youani vallandamine sundis Hibsi veelgi sügavamale istuma – ja vaevalt, et Easter Roadi pool oleks pärast penaltist ette sõitmist ettevaatlikult tuulde visanud, kuna kõik üheksa ääremängijat olid regulaarselt pakitud. oma 18 jardi kastis või selle ümbruses, et keelata oma võõrustajatele selget lööki väravasse.


Ilmselgelt oli Celticul palju palli. Kuid nende suutmatus/tahtmatus Hibsi liinile auke lüüa võeti kokku sellega, et Matt O’Riley võttis teise poolaja alguses pargi halli ning võitis Jota üks-ühe vastu Lewis Stevensoni – alati hea matš. -Celticu jaoks – või mängima varajases subtiitris David Turnbull, kes oli suutnud end Hibsi keskväljal valel/paremal pool asuda. Kuid Taani poolkaitsja mängis palli tagurpidi, võimaldades külalistel end kokku võtta ja nullida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *