Jurgen Klopp vihjab esmavaliku rünnakule, kuna Liverpooli dünastia lagunemine kuulutab uut ajastut

Jurgen Klopp vihjab esmavaliku rünnakule, kuna Liverpooli dünastia lagunemine kuulutab uut ajastut

Roberto Firmino, Sadio Mane ja Mohamed Salah olid Liverpooli elektriline rindejoon, kuid see ajastu on lõppenud ja Jürgen Klopp üritab luua uut löögijõudu.Klopp teeb otsuse Liverpooli tõuke kohta nelja parema hulka

Jürgen Klopp on pärast kuulsa esikolmiku lagunemist võtnud enda kanda järgmise maailmatasemel Liverpooli ründaja rivistuse.

Liverpooli mänedžer teab, et ta ei saa Anfieldi folklooris kunagi tõeliselt asendada Sadio Mane’i, Roberto Firmino ja Mohamed Salah’ triot. Klopp ütleb, et viie koos mängitud aasta jooksul on löödud kokku hämmastavalt 495 väravat, mistõttu pole võimalik, et rünnak kordab nende kangelaslikkust.Selle asemel soovib ta kujundada teistsuguse löögijõu pärast seda, kui Firmino ühineb Mane’iga ja lahkub suvel klubist. Salahi igavene väravalöömise masin toob kaasa uued poisid Darwin Nunezi ja Cody Gakpo.

Sellel kolmikul pole aga olnud nii kehv algus järgmise suurepärase Liverpooli esiliini aluse loomiseks, sest möödunud nädalavahetusel Manchester Unitedi 7:0 purustamises lõid nad kuus väravat ja andsid kaks resultatiivset söötu.

See oli alles viies kord, kui nad koos esinesid, kuid kui kaks väravat löödi, olid märgid julgustavad ja Klopp usub, et tema ülesanne on kõik kolm edukas Liverpooli meeskonnas ära mahutada – täpselt nagu muinasjutu tõi. kolmik koos.

Rääkides Salahist, Mane’ist ja Firminost, ütles ta: “Seda pole võimalik korrata, sest see oli jalgpalli jaoks eriline suhe – see õnnestus nii hästi, sest (kõik kolm) suutsid mängida 100 protsenti.

«Kuid süsteem, mille poiste jaoks leidsime, aitas neid kõiki ja nad näeksid seda täpselt samamoodi. Niisiis, meie jaoks on praegu väljakutse asendada sensatsiooniline mängija või formatsioon (millegi muuga).

Roberto Firmino, Mohamed Salah ja Sadio Mane toetasid Liverpooli viimaste aastate edu(PA)

“Minu ülesanne on tagada, et toome nad õigetele positsioonidele ja mängime nende jaoks õiget süsteemi ja siis saavad poisid teha seda, mida nad jalgpalli mängides kõige paremini oskavad.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *