Jürgen Klopp ja Carlo Ancelotti jagasid privaatse vestluse ajal viha “see pole jalgpall”.

Jürgen Klopp ja Carlo Ancelotti jagasid privaatse vestluse ajal viha "see pole jalgpall".

Madridi Reali peatreener Carlo Ancelotti avalikustas oma vestluse Liverpooli kolleegi Jürgen Kloppiga kolmapäevaõhtuse Meistrite liiga kohtumise ajal.Klopp kiidab “klassikalist” Reali pärast Liverpooli Meistrite liigast lahkumist

Jürgen Klopp ja Carlo Ancelotti jagasid vestlust, milles nad nõustusid VAR-i kasutamisega, kuna kaks mänedžeri nõustusid, et “see pole jalgpall!”

Vestlus leidis aset Madridis toimunud Meistrite liiga kohtumise lõpus, kui Real Madrid võitis kaheksandikfinaalide viigimängu Liverpooli vastu 1:0, et pääseda veenva 6:2 üldvõiduga kaheksandikfinaali. .Tegelikult lõppes matš pärast dramaatilist esimest mängu Anfieldil võistlusena. Vaatamata sellele, et Darwin Nunez ja Mohamed Salah andsid Kloppi meeskonnale dramaatilise kaheväravalise eduseisu, saavutasid Vinicius Juniori ja Karim Benzema duublid koos Eder Militao pealöögiga hämmastava võõrsilvõidu.

Kolmapäevane kokkupõrge Santiago Bernabeul osutus mõnevõrra vähem dramaatiliseks, sest Benzema hiline värav tagas Los Blancose teenitud võidu, kuna Liverpool ei suutnud pakkuda piisavat ohtu kolmeväravalise kaotuse tagasi saamiseks.

Ent nii nagu mäng oli vigastusajal ja lõppemas, venis matši tarbetult pikaks järjekordne VAR-i tarbetu sekkumine – kui kohtunik kutsuti vaatama VAR-i ekraani kontrollima, vaatamata sellele, et käsipallikõne üle proteste ei tulnud.

Madridi Reali jõupingutus jõudis Liverpooli karistusalasse, kui pall lendas rikošetiga Redsi kaitsja Kostas Tsimikase jalast ja kreeklase käele. See oli kahjutu ja täiesti juhuslik vahejuhtum.

Klopp ja Ancelotti vestlesid kolmapäevasel Meistrite liiga kohtumisel sõbralikult(Chris Brunskill/Fantasista/Getty Images)

Avalda oma arvamust! Kas olete Ancelotti ja Kloppiga VAR-i osas nõus? Räägi meile, mida arvad siin.

Jalgpalli pidevalt muutuvad käsipallireeglid on aastate jooksul tekitanud elavat arutelu, kusjuures endiselt on palju segadust reeglite individuaalsel tõlgendamisel teemal, mis tõenäoliselt ei anna kunagi rahuldavat lõplikku määratlust.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *