Jordan Henderson võib aidata Liverpoolil pärast üleminekukõnelusi oma asendaja allkirjastada

Jordan Henderson võib aidata Liverpoolil pärast üleminekukõnelusi oma asendaja allkirjastada

Mason Mount on viimastel päevadel kindlasti keeled vehkima pannud. Praegu klubi ja maa rea ​​keskmes pärast seda, kui Chelsea poolkaitsja eemaldati Inglismaa koondisest vaagnavigastuse tõttu, on tema tulevik Stamford Bridge’il samuti üha enam spekuleeritud.

2024. aastal sõlmitud lepingu lõppedes on 24-aastane mängija seni tagasi lükanud londonlaste uue tehingu pakkumised. Väidetavalt jälgivad tema olukorda ka Liverpool, Manchester United ja Newcastle United, sest teadete kohaselt teeb Chelsea suvel Mounti raha, kuna nad on nõudnud, et nad tegid oma viimase pakkumise, selle asemel, et riskida tema kaotamisega Bosmanil. üle tema lepingu lõppedes.Ja näiliselt on poolkaitsja loobunud seni suurimast vihjest, et valmistub pärast uue agendi määramist Chelseast lahkumiseks. Daily Mail teatab, et olles viimase 18 kuu jooksul esindanud tema isa Tony Mount, on ta nüüd määranud oma uueks agendiks Neil Fewingsi ROOF-ist.

LOE ROHKEM: Miks Liverpool ei mängi sel nädalavahetusel Premier League’i mängudes Fulhamiga?

LOE ROHKEM: “Suur silmade avaja” – Ben Davies lubab Liverpooli mänguajale ja tõstab Anfieldi väljapääsu kaane

Fewings peaks olema Redsi fännidele tuttav nimi ja tema nimetamine Mounti agendiks oleks võinud Liverpoolile anda eelise suvel poolkaitsja mis tahes võimalikus otsingus.

Varem Wassermani agentuuri kuulunud Fewings liitus eelmisel kuul ROOFiga. Seda tehes võttis ta endaga kaasa mitmeid kõrgetasemelisi mängijaid, sealhulgas Jordan Hendersoni, Virgil van Dijki ja Harvey Elliotti.

ROOF esindab juba selliseid nagu Naby Keita ja endine Liverpooli staar Sadio Mane. Samal ajal on Dejan Lovren, Nathaniel Clyne, Marko Grujic, Rhian Brewster ja Taiwo Awoniyi teised tuttavad nimed nende praeguses mängijate nimekirjas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *