Jon Snow ütleb, et pärast 74-aastase poja vastuvõtmist oli elu “täielik”.

Jon Snow ütleb, et pärast 74-aastase poja vastuvõtmist oli elu "täielik".

Jon Snow ütles, et tema elu oli poja sündides “täielik”, saades 74-aastaselt uuesti isaks.

Endine uudistesaatejuht paljastas, et tal on 70ndates eluaastates isaks olemine täiesti rahulik. Praegu 75-aastane Snow ja tema naine, Zimbabwe akadeemik Precious Lunga tervitasid 2021. aasta märtsis surrogaadi kaudu pisipoja, olles võidelnud “meditsiiniliste tagasilöökide ja nurisünnitustega”.Tema kolmkümmend aastat kestnud suhetest inimõiguste advokaadi Madeleine Colviniga on tal ka kaks tütart. Endine Channel 4 uudisteankur rääkis väljaandele Saga Exceptional: „Minu elus on kolm väga väikest inimest – kaks ühe- ja kolmeaastast pojapoega ning poeg Tafara, kes on viieaastane.

LOE ROHKEM: Alderley Edge’i kuulsuste veinipood, kus kuulsad näod ostavad Jay-Z šampanjat ja Kendall Jenneri tekiilat

“Tema (Tafara) saamine ei olnud lihtne, kuid me jäime sellele vastu, sest mu naine on 48-aastane minust palju noorem ning ta tahtis ja vääris väga last. Kui ta sündis, tundus elu täielik. Mul on hiline isadus täiesti rahulik. Ma ei tunne, et jätan ta maha, ma ei tunne end kurnatuna.

“Ma ei ole leidnud, et vanus oleks minu poja või pojapoegade suhete jaoks oluline. Kas vanaisaks olemine erineb isaks olemisest? Mitte päris. Lõpuks on see kõik armastus, kas pole?”

(Pilt: Getty Images)

Snow ütles, et ta on “vanemana palju lõdvestunud ja kohalolevam” võrreldes oma isa George’iga, kes oli anglikaani vaimulik. “Ta oli Whitby piiskop – 6 jalga 7 tolli pikk ja isegi kõrgem täies regalites,” lisas ta. „Olen ​​praegu 6 jalga 4 tolli pikk, aga kaheksa- või üheksa-aastase lapsena ainult 4 jalga 6 tolli pikk, kui see tõesti oluline oli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *