John Lewis kaalub 100% töötajate omandiõiguse lõpetamist – aruanded | John Lewis

John Lewise jaemüügikontsern, mis kuulub 100% töötajatele, kaalub aruannete kohaselt oma partnerlusstruktuuri lahjendamist.

Selle juhatuse esimees Sharon White on alles varajases staadiumis, et uurida plaani muuta jaemüüja vastastikust struktuuri, et ta saaks püüda koguda 1–2 miljardit naela uusi investeeringuid, teatas Sunday Times.

Aruandes öeldakse, et ettevõte kaalub vaid vähemusosaluse müüki, kuna tema prioriteet oleks säilitada enamusosalus ning kõik välised investorid peaksid jagama partnerluse töötajakeskseid väärtusi.

Aruandes öeldakse, et iga muudatuse üle peaks hääletama umbes 60 töötajaga jaemüüjate partnerlusnõukogu.

John Lewis ei vastanud Reutersi kommentaaritaotlusele.

Ettevõte, mis haldab John Lewise kaubamaju ja supermarketit Waitrose, teatas reedel, et peab sel aastal töötajate arvu kärpima ja lisatasusid kaotama, mis viitab ebakindlale väljavaatele, kuna kliendid võitlevad inflatsiooniga.

White hoiatas tulevaste töökohtade kaotamise eest pärast seda, kui kontserni kogu aasta kaotus oli oodatust suurem 230 miljonit naela. Kõrgemad kaubaveo-, energia-, tööjõu- ja kütusearved suurendasid kulusid 180 miljoni naela võrra ja aitasid grupil jõuda oma ajaloos teise täisaasta kahjumisse.

White vabandas töötajate ees, keda tuntakse partneritena, kuna nad omavad ettevõtet ühiselt, et nad ei maksnud aastapreemiat alles teist korda pärast 1953. aastat, ning ütles, et väljavaade on ebakindel, sest inflatsioon, ehkki vähenemas, püsib endiselt lähedal ja tarbijate kindlustunne. tõusis, jäi vaoshoituks.

Reuters aitas selle raporti koostamisele kaasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *