Joe Biden pahandab Ron DeSantise “julmasid” transsooliste seadusi

President Biden on kritiseerinud seadusi, mis piiravad laste transseksuaalide kohtlemist ja klassiruumis diskussiooni, kui “julma” ja “lähedast patusele”.

Biden tõstis harvaesinevas hilisõhtuses teleintervjuus esile oma potentsiaalse rivaali Ron DeSantise kriitika eest, kui temalt küsiti, mida ta saaks teha “LGBTQ-ameeriklaste, eriti translaste kaitsmiseks, kes tegelevad kõigi nende regressiivsete osariigi seadustega”. Ta lubas, et proovib vastu võtta föderaalset transsooliste seadust, nagu see, millega kodifitseeriti samasooliste ja rassidevahelised abielud, mille ta detsembris allkirjastas.

DeSantis, kes valmistub vabariiklaste presidendikandidaadiks kandideerima, kirjutas alla Floridas vastu võetud seadusele, millega keelatakse kaheksa-aastaste ja nooremate laste koolis õpetamine või seksi ja soo teemaline arutelu. Ta tervitas osariigi meditsiininõukogu keelustamist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *