Jamie Carragher seab kahtluse alla Trent Alexander-Arnoldi pikaajalise rolli Liverpooli tulevikus

Jamie Carragher seab kahtluse alla Trent Alexander-Arnoldi pikaajalise rolli Liverpooli tulevikus

Jamie Carragher on seadnud kahtluse alla Trent Alexander-Arnoldi tuleviku Liverpoolis, kuna paremkaitsja kaitseomadused on üleminekumeeskonna jaoks jätkuvalt probleemiks.Klopp kiidab “klassikalist” Reali pärast Liverpooli Meistrite liigast lahkumist

Jamie Carragher tunnistas, et Trent Alexander-Arnold “ei pruugi olla Liverpooli mees”, kui nad peavad esitama väljakutse Meistrite liigas, ja kutsus neid üles sõlmima uue paremkaitsja.

Endine Red on pikka aega olnud Alexander-Arnoldi kaitsja, tema viimane vaade kujutab endast kannapööret. Jürgen Kloppi meeskond on viimasel ajal nautinud tohutut edu, kuna nende akadeemia lõpetas tugev paremkaitsja, kuid tema kaitseomaduste suhtes on olnud jätkuvalt kahtlusi.Inglismaa on Alexander-Arnoldi mitmel korral nihutanud, kuid ta on mänginud Liverpooli meeskonnas, mis on tema puudujääke katnud. Kuid nüüd, mil punased kannatavad sel hooajal märkimisväärset langust, on 24-aastane mees pidevalt paljastatud.

Carragher väitis telekanalile CBS Sports pärast oma viimast viga: “See ei saa jätkuda, mis on sel hooajal juhtunud ja mitu korda on tal kaitsest puudu jäänud.” Teadlane on seadnud kahtluse alla ka nõuanded, mida antakse Alexander-Arnoldile, kes tema arvates vajab konkurentsi.

Paremkaitsja kvaliteeti viimasel kolmandikul on varem peetud piisavaks hinnaks, et maksta selle eest, mis tal kaitsjana puudu jääb, kuid Carragher on seadnud kahtluse alla, kas Liverpooli võitluses nelja parema hulgas ja üleminekufaasis on Alexander-Arnold. mees, mida nad praegu vajavad.

Ta lisas: “Ta on võitnud kõik, teinud fantastiliselt ja ma olen tema üle nii uhke, kuid ta vajab abi. Ta peab hooaja lõpus pikalt mõtlema, kus ta paremkaitsjana on. Olen on teda alati kaitsnud ja ta on mänginud ühes maailma parimas meeskonnas, mis tähendab, et ründad palju rohkem kui kaitsed.

Trent Alexander-Arnoldi kaitsmist on pikka aega kritiseeritud(Sebastian Frej / MB Media)

“Me kõik teame, et tema kaitsemäng ei ole piisavalt hea – ja ma ei usu, et see kunagi piisavalt hea olema. Me räägime mängijast, kes on praegu mänginud 260 mängu -, see ei parane oluliselt. Kui Liverpool katkestab ja nad ei ole Euroopa parimad, nüüd on nad üks karjast. Nad kaitsevad nüüd rohkem, ründavad vähem. Näete Trenti halvimaid omadusi, mitte tema tugevusi, mis lähevad edasi ja see on tohutu probleem.

“Kui Liverpool üritab igal aastal Meistrite liigasse kvalifitseeruda, pole ma kindel, et Trent on teie mees paremkaitsjaks. Kui nad saavad tagasi Euroopa parimate hulka, siis on ta teie mees, aga praegu ta vajab abi.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *