Jamie Carragher muutub Twitteris Gary Neville’iga pärast Antonio Conte räuskamist isiklikuks

Jamie Carragher muutub Twitteris Gary Neville'iga pärast Antonio Conte räuskamist isiklikuks

Jamie Carragher ja Gary Neville vaidlesid sotsiaalmeedias pikalt, mis sai alguse laupäeval uudiste pealkirjadesse jõudnud Tottenhami bossi Antonio Conte arvamuste erinevusest.Tottenhami peatreener Antoni Conte vaatab üle Southamptoni loosi

Jamie Carragher tõi välja Gary Neville’i rekordi Salford City tegevjuhina oma Sky Sportsi kolleegi jõhkra libistamisega Twitteris Antonio Conte üle peetud vaidluses.

Carragher ja Neville sattusid tüli pärast Conte tähelepanuväärset röökimist tema enda klubi ja mängijate vastu laupäeva õhtul. Conte nimetas oma mängijaid isekateks ja väitis, et Tottenhamis valitses mäda kultuur pärast seda, kui Southampton viigistas 3:3.Endine Liverpooli kaitsja Carragher kirjutas Twitteris: “Conte tahab sel koondisepausil vallandada. Spurs peaks ta lihtsalt viletsusest välja ajama ja seda täna õhtul tegema. Kuid Neville suhtus kahe asjatundja olukorrast väga erinevalt, kui hakkas Twitteris olukorra üle pikalt vaidlema.

Carragher otsustas tüli ajal asju isiklikuks muuta, tuues välja Neville’i seotuse League Two meeskonnas Salford City. Neville töötas osalise tööajaga klubi tegevjuhina kaheksa aastat, enne kui oktoobris ametist lahkus.

Argument arenes järgmiselt:

Neville : “Paljud ütlevad, et Conte peaks täna hommikul minema. Ma hoiaksin teda seal, kus ta on, ja panen ta oma tööd tegema.

Gary Neville ja Jamie Carragher on sattunud ägedasse Twitterisse(Getty Images)

Carragher : “Miks sa ei teinud seda Richie Welllensiga pärast seda, kui ta Salfordi ja mängijaid avalikult kritiseeris!!”

Neville : “Errrr Conte ja Spurs suudavad lõpetada 4. kohal. Me ei saanud!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *