Jalgpalliuudised LIVE – Haaland purustas Messi rekordi, Liverpool vs Madridi Real meeskonna uudised, Ronaldo sai karistuse

Jalgpalliuudised LIVE - Haaland purustas Messi rekordi, Liverpool vs Madridi Real meeskonna uudised, Ronaldo sai karistuse

Mees, kes kuritarvitas sotsiaalmeedias Inglismaa staari Ivan Toneyt, keelati olulise otsusega riigis kõigilt staadionidelt.

24-aastane Antonio Neill saatis rassistliku sõnumi Brentfordi ründajale mullu 14. oktoobril. Pärast seda, kui Toney jagas kuritarvitamisest pilti, uuris Northumbria politsei koos Meti ametnikega. Sõnum, mida ametnikud käsitlesid vihakuriteona, leiti kahtlusalusest, kes elas sel ajal Tyneside’is.

Neill Robert Streetist, Blythist Northumberlandist, tunnistas end süüdi solvava sõnumi saatmises, kui ta Newcastle’i kohtunike ette astus. Esmaspäeval mõisteti Neillile võrgukuriteo eest neljakuuline vangistus kaheaastase tingimisi. Tema suhtes tehti ka kolmeaastane jalgpallikeeld, mis on esimene omataoline 2022. aasta politsei-, kuritegevuse-, karistus- ja kohtuseaduse alusel.

Loe lähemalt siit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *