Island sulgeb kauplused kogu Ühendkuningriigis, kuna asukohtade täielik nimekiri on välja kuulutatud

Island sulgeb kauplused kogu Ühendkuningriigis, kuna asukohtade täielik nimekiri on välja kuulutatud

Island sulgeb Ühendkuningriigis rohkem poode, kuna asukohtade täielik nimekiri on välja kuulutatud. Külmutatud toiduainete spetsialist Island sulgeb sel kuul veel neli kauplust.

Supermarket sulgeb sel nädalal poe Rhylis, kuna a “äritegevuse pidev langus kaupluses”. Teised suletavad saidid on Bromsgrove’is, Worcestershire’is ja Chinehamis Basingstoke’is.Wighti saarel suletakse ka supermarketi filiaal. Enne märtsi lõppu suletakse järgmised Islandi objektid: White Rose Centre Rhylis 14. märtsil, South Street Newportis Wighti saarel 25. märtsil ja St Catherine’s Place Bedminsteris Bristolis – 25. märtsil. 27. märtsil suletakse ka Deinioli keskuse filiaal Walesis Bangoris.

LOE VEEL Ühendkuningriiki hõlmava uue reegli kohaselt võtab Tesco ostja pangakontolt jahmatava summa

Islandi pressiesindaja ütles North Wales Live’ile: “Bangori pood suletakse esmaspäeval, 27. märtsil ja The Food Warehouse avatakse teisipäeval, 28. märtsil.” Tahame tänada kõiki, kes on aastate jooksul Islandi oma iganädalaste poodide ja igapäevaste asjade eest valinud.

Islandi pressiesindaja ütles: “Meie portfellis on kogu Islandil ja The Food Warehouse’is üle 1000 Ühendkuningriigi kaupluse ning meie jaemüügipind on viimase kümne aasta jooksul kasvanud peaaegu 200 kaupluse võrra. Tavaliselt avame igal aastal rohkem kui 20 uut kauplust, luues luua palju uusi töökohti ja aidata kaasa kohaliku majanduse kasvule.

“Samas vaatame pidevalt üle oma klientidele pakutavad jaemüügikogemused ja oleme alati igal aastal teinud väikese arvu kaupluste sulgemisi, kuna kohalikud ostuharjumused muutuvad ja kaupluste rendilepingud aeguvad. Ettevõtlus kaupleb praegu väga tugevalt, saavutades rekordturu aktsiad.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *