Inglismaa langes ja võitis, kui Bangladesh võitis T20 rahvusvahelises sarjas 3:0 | Kriketiuudised

Inglismaa langes ja võitis, kui Bangladesh võitis T20 rahvusvahelises sarjas 3:0 |  Kriketiuudised

Inglismaa kaotab kolmanda ja viimase T20 rahvusvahelise turniiri 16. jooksuga Bangladeshile pärast komistamist 159 jahtis 100:1; kodupoolne klinšisarja pühkimine valitsevatest T20 maailmameistrivõistlustest; Inglismaa ei mängi valget palli enne 30. augustit, kui alustab T20 sarja Uus-Meremaa vastu


12:54, Ühendkuningriik, teisipäev, 14. märts 2023

Inglismaa koges hilise inninguga kokkuvarisemist, kui Bangladesh saavutas Mirpuris 16-jooksulise võiduga T20 rahvusvahelise sarja 3:0.

Inglismaa löök oli kokutanud, sest nad kaotasid kaks esimest matši vastavalt kuue ja nelja väravaga ning nad kõikusid teisipäeval taas 159. jahtides, 100:1 pärast 13 ülevõttu 123:5 peale 17 ja lõpetades korra 142:6. Dawid Malani (53) ja Jos Buttleri (40) vahelise jooksu seis teise värava eest lõppes.

Malan, kes tühistas lbw vallandamise kuuel, enne kui ta langes 42-le, ja kipper Buttler lahkusid kahest 14-ndast jooksust järjestikustest pallidest – Malan tabas taha, Buttler jooksis välja – enne Moeen Ali (9), Ben Duckett (11) ja Sam Curran (4) tuli ja läks.

Inglismaa nõudis finaalist 27 ja andis endale lootusekiire, kui Chris Woakes (13 ei) suitsetas Hasan Mahmudi järjestikuste neljade kaupa, kuid turistidel õnnestus pärast seda vaid kaks möödasõitu ja kaks punkti, kui Bangladesh tähistas lubjavärki T20 valitseva maailmameistri vastu. .

Inglismaa oli väljakul lohakas, kui Bangladesh jõudis pärast sisestamist 15-st ülelöögist 131:1, koos vigade litaaniaga, sealhulgas Rehan Ahmedi ja Ducketti kohutavad kukkunud saagid.

Rehan Ahmed ja Ben Duckett viskasid Mirpuris lihtsad saagid, kuna Jofra Archer jäi väravateta

Duckett lõi Bangladeshi resultatiivseima väravaküti Litton Dasi (73 punktist 57) sügaval keskväljakul pärast seda, kui Ahmed oli murtud Dasi avapartneri Rony Talukdari (24) 17. palli kolmandal väraval ning Jofra Archer oli mõlemal korral õnnetu pallur, kes jäi väravateta.

Turistid piirasid Tigersi jooksu viimasest viiest ülekäigust kõigest 27 jooksuga, kuna Archer (0-33), Curran (0-28) ja Chris Jordan (1-21) mängisid suurepäraselt ja vaheldusrikkalt – kuid Bangladeshi rünnak oli siis sama muljetavaldav. surm hiljem.

Inglismaa mängib valget palli uuesti alles 30. augustil, mil nad alustavad kodus Uus-Meremaaga neljamängulist T20 rahvusvahelist seeriat, kus neli ODI-d Black Capsi vastu ja kolm ODI-d Iirimaa vastu, et järgneda oma 50-ülemale. MM-tiitli kaitsmine Indias oktoobris ja novembris.

Jofra Archer püüdis palli kändudele lüüa ja Bangladeshi kapteni Shakib Al Hasani välja joosta.

Bangladesh pühib Inglismaad, kuna turistide keskmine kord komistab

Inglismaa tagaajamine algas ebasoodsalt, kui Phil Salt (0) põrutas debüüdi Bangladeshi vurr Tanvir Islami esimeses voorus ja neil oli võib-olla õnne, et teises ei oldud 8:2.

Malan anti Taskin Ahmedile üle lbw, kuid tühistas otsuse, mille kohaselt telekohtunik otsustas kurikaga seotud olla – vaatamata sellele, et UltraEdge’i teravik näis olevat tulnud pärast seda, kui pall möödus vasakukäelise siseservast.

Inglismaa oli selge favoriit, kellel oli üheksa väravat käes ja 59 väravat viimasest seitsmest löögist, kuid Malan ületas Mustafizur Rahmani selja taha ja Buttler jooksis välja, kui Mehidy Hasan Miraz tulistas kännud punktist alla.

Moeen pääses kolm palli hiljem Taskini ääres sügavale, enne kui sama pallur Ducketti kännud pritsis ja Curran – taas potentsiaalselt liiga kõrgel kohal nr 6 – lõikas Shakib Al Hasani seisuga 5:28 kokkuvarisemise ajal punkti.Pilt:
Bangladeshi avamängija Litton Das tabas kolmandas T20I mängus Inglismaa vastu 10 nelja ja kuue, kui ta lõi 57 pallist 73.

Litton ja Rony said Bangladeshi esimese värava eest sarja finaalis 55. värava pärast seda, kui neile aitasid mitmed Inglismaa ekslikud väljakud, kuid nende seis katkes kaheksandal kohal, kui Rony tagurpidi tagasilöögil Adil Rashidi (1-23) poole pöördus. .

Võõrustajad jätkasid siiski domineerimist, sest Litton ja Najmul Hossain Shanto (47, ei 36) röövisid vaid 58 pallist 84, mille jooksul Shanto määris Rashidi kaasmängijatelt Ahmedilt ja Moeenilt kuue ning Litton niitis Archerilt maksimaalselt viis palli. kukutatakse.

Viimane Dasi 11-st piirist tuli 15. üle – peen neli Rashidi seestpoolt üle lisakaane – ja seejärel pääses ta Jordanist välja 17. kohal, kui Inglismaa õmblejad pigistasid ning Shanto ja Shakib (4no) nägi vaeva skoori nimel.

Archer osales omavahelistes mängudes, mis on märk sellest, et tema kehaline vorm on heas vormis, kuna ta soovib mängida suurt osa Inglismaa püüdlustes võita juunis ja juulis Austraaliast The Ashes tagasi ning säilitada seejärel 50-aastaste MM-i. sügis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *