Iirimaa ääreründaja Mack Hansen naljatab, et ei jõua ära oodata, et saaks proovida vana Inglise-Iiri rivaalitsemist

Iirimaa ääreründaja Mack Hansen naljatab, et ei jõua ära oodata, et saaks proovida vana Inglise-Iiri rivaalitsemist
  • Hansen kolis Iirimaale 2021. aastal ja on olnud ragbi üks läbimurdetähti
  • Laupäeval mängib 24-aastane ääreründaja esimest korda Inglismaa vastu
  • Hanseni kõikvõimalikud omadused on teinud temast Andy Farrelli Iirimaa võtmefiguuriViimati võitis Iirimaa Inglismaad, et võita suure slämmi turniir, 2018. aastal, kui Mack Hansen lendas Austraalias elektriku ja lasteaiaõpetajana.

Sildistades end “Canberra halvimaks sädemeks”, kus teda kasvatas tema iirlannast ema, oleksid vähesed osanud ennustada, mis juhtub järgmisena.

Ta kolis Iirimaale 2021. aastal pärast seda, kui oli pubis Connaughti treeneri pojaga vestelnud, ning on olnud üks mängu läbimurdetähti Iirimaa 14. särgis.

“Ma ei vaadanud 2018. aastal tervet mängu otseülekandes, kuid olen kuulnud palju lugusid selle tagajärgede kohta!” ütles 24-aastane Hansen pärast oma parimat esitust Šotimaa vastu.

Laupäeval astub ta esimest korda üles Inglismaa vastu, lootes saavutada puhta võitude ja avalöögi Dublinis suurele St Patricku nädalavahetuse peole.

Iirlane Mack Hansen astub sel nädalavahetusel esimest korda Inglismaa vastu
Inglismaa mängijad on endiselt mõõnamas möödunud laupäeval saadud alandavast kaotusest Prantsusmaa vastu

Vabameelne ääremängija, kelle reiele on tätoveeritud meeskonnakaaslase nägu, vastas inglise-iiri rivaalitsemise kohta arvamust avaldades: “Ma ei tea, kas peaksin liiga palju ütlema! Seal on parajalt vihkamist, kas pole? See on siiski hea, sest kui mäng on tehtud, on nad head poisid nagu kõik teisedki. See pask juhtus… kui kaua aega tagasi nüüd? Kuid see lisab mängule veidi tuld.

“Ma arvan, et kõik vihkavad Inglismaad üldiselt! See on midagi, millest ma olin kindlasti teadlik. Ma olen sellest nii pumbatud. Tulemas on suurepärane nädal, mida tuleb nautida ja maitsta. Ma olen sellest nii põnevil, eriti kodus Paddy päeval. See saab olema uskumatu. Mul oli õnnetu, et eelmisel aastal ei pääsenud mängima, nii et pöialt pääsen laupäeval mängima.

Hanseni kogu väljakumäng nii kaitses kui rünnakul on teinud temast Andy Farrelli meeskonna võtmefiguuri. Iirimaa läheb viimasele nädalavahetusele pika vigastusega seotud muredega – Iain Henderson ja Garry Ringrose olid mõlemad esmaspäeval välja lülitatud –, kuid enesekindlus peaks siiski kõrge olema. Hansen aga ootab Inglismaalt ägedat vastukaja pärast nende alandavat lüüasaamist Prantsusmaalt.

“Kõige hullem, mis meiega juhtuda võis, oli see, et Inglismaa sai kodus pumbata,” sõnas ta. “Sa lihtsalt tead, et nad pöörduvad ümber ja on näljased, et seda korvata. Nad on suurepärane pool. Prantsusmaa vastu see neile ei läinud, neil on ikka ebareaalsed mängijad. Me teame, et nad põrkuvad tagasi, me teame, et nad toovad palju energiat. See on täiesti erinev meeskond kui eelmisel nädalavahetusel. Kuid me tahame mängida parimate vastu ja kui nad on oma parimas vormis, siis on see suurepärane, hea matš.

Isa-poja dünaamika Andy ja Iirimaa treeneri ja Inglismaa kapteni Owen Farrelli vahel on taas tähelepanu keskpunktis. Oma vormikohaselt suutis Hansen olukorra üle huumorit heita, öeldes: “Kui ta mängib, Owenil ei tehta liigutusi!” Tema kergelt vastu maad koputamist tuleb palju juttu ajada! Ei, Andy oskab väga hästi sellest lahti lasta. Ta ei kavatse teda mingil juhul välja lüüa, kuid see on lihtsalt järjekordne mäng ja lihtsalt juhtub, et tema poeg mängib teises meeskonnas. Andy ütleb õigeid sõnu ja ajab meid üles, ükskõik mida. Owen puruneb tükkideks, kaotades samamoodi Twickenhamis. See on ilmselt halvim asi, mis meiega juhtuda võis…”

Hansen kolis Iirimaale 2021. aastal ja on olnud ragbi üks läbimurdetähti
Tema kogu väljakumäng nii kaitses kui rünnakul on teinud temast Andy Farrelli meeskonna võtmefiguuri

See on Hanseni teine ​​​​St Patricku nädalavahetuse kohtumine Dublinis ja see on eeldatavasti seni kõige magusam. Kui Iirimaa roheline masin lööb ootuspäraselt võidule, kindlustab see nende staatuse maailma esinumbrina.

Eelmise aasta pidulikku nädalavahetust meenutades ütles Hansen: “Kui meil eelmisel aastal oli kaptenikoosolek, toimus hotelli akna taga kaklus.

“Oli uskumatult raske keskenduda, kui oli lihtsalt kuulda inimeste karjumist. Siis vaatad välja ja seal on kiirabi, kus on maas mingi plika KO-d!’

Mida ta siis seekord ootab? ‘Rahutused! Ei, ei, ei… meil on uskumatud fännid. See tähendab palju teadmist, kui palju see tähendab kõigile staadionil viibijatele. Mida hullumeelsem, seda parem! Paddy’s Day nädalavahetusel, stsenaarium ei saaks meie jaoks parem olla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *