Iga sõna, mida Mikel Arteta ütles Tomiyasu ja Saliba vigastuste, Martinelli tagasituleku ja Xhaka vormi kohta

Iga sõna, mida Mikel Arteta ütles Tomiyasu ja Saliba vigastuste, Martinelli tagasituleku ja Xhaka vormi kohta

Mida sa Mikel tänasest mängust arvasid?

Tõesti õnnelik, väga rahul, kuidas me mängu alustasime, olin juba väga rahul sellega, kuidas nad neljapäevasele reageerisid. Võtsime sellelt igasuguse küsimärgi maha, näitasime oma mänguviisis üles palju sihikindlust ja sihikindlust. Tõesti hea meel esineda nii, nagu tegime pärast 120-minutilist mängimist, pärast seda, kui kaotasime meie jaoks kaks suurt mängijat, ja siis ikkagi võistelda ja võita mäng nii, nagu tegime.Kas Bukayo Saka on liiga parim mängija?

Meeskonnal läks tõesti hästi. Meil on inimesi, kes saavutavad suurepärase taseme, mida me tahame. B oli täna jälle väga hea. Oma panusega mängu tõesti mõjutav, eriti vastaste kastis. Nii et jah, olen temaga väga rahul.

Tomi lahkus staadionilt karkudega. Kas ta mängib sel hooajal uuesti?

Me ei tea. Arst hindab. Meil on üks hindamine ja ma arvan, et neil peab homme olema uus hindamine. See ei näe hea välja. Tomi ei kipu asjadega liialdama. Tema oli tõesti kohe mures ja meie oleme mures.

LOE VEEL: Arsenali mängijate hinnangud vs Crystal Palace Ben White’i ja Granit Xhaka tähena, Saka lööb kaks punkti

Kas Saliba ümber on natuke rohkem lootust ja kuidas Rob Holdingul teie arvates läks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *