Huddersfield Town jättis valguse põlema veel üheks päevaks teenitud võiduga Millwallis

Huddersfield Town jättis valguse põlema veel üheks päevaks teenitud võiduga Millwallis

Ütlesime, et loeme Huddersfield Towni juba langenuks, kui nad ei anna meile põhjust teisiti arvata, ja kombinatsioon nende endi suurepärasest esitusest ja Lõuna-Yorkshire’i ilmast võis meile selle anda.

Viimane oleks olnud peaaegu mõttetu, kui Neil Warnocki meeskond poleks kolme punkti võitnud, ja nad väärisid seda tänu järjekordsele paranemisele oma kaitsepüüdlustes meeskonna vastu, kes võitleb koha esikuuikusse. hooaja lõpp.Town oli sellele võidule aluse pannud väravateta viigiga Bristol City vastu, sihvaka kaotusega West Bromwich Albionile tänu kohmakale penaltist loovutamisele ja viigiga Norwich City vastu, kus David Wagneri meeskond tegi oma ainsa tõelise selge tee. mängu võimalus.

Loe rohkem: Huddersfield Towni mängijate hinnangud kui fantastiline kaitsesooritus annab Millwallis võidu

Millwall ei suutnud seda siin teha, vaatamata mõnele avangule, millest kõige esinduslikum oli Murray Wallace’i kärpe Andreas Voglsammeri jaoks vaid viis minutit. Sakslane oleks pidanud selle maha matma, eriti oma hiljutist vormi silmas pidades, kuid ta pööras selle hoopis ümber. baaris, jättes Warnockile pärast mängu tunnistama, et muidu oleksid asjad ilmselt teisiti läinud.

Edaspidi oli tõuge võõrustajatega kindlalt kaasas, kuid Towni kaitse ei pannud harva jalga ja kui nad seda tegid, ootas lähedal veel üks mees, et end ära pühkida – eriti Tom Lees esimesel poolajal, kuid mängu jooksul ka kõik. 90 minutit.

Samal ajal jäi meistrivõistluste üks parimaid poolkaitsjaid Zian Flemmingit suures osas vaikima Rarmani Edmonds-Greeni hästi sooritatud mehemärgitöö tõttu, kes paigutati just sel eesmärgil kaitsva poolkaitsja rollist välja. Hollandlane pääses Edmonds-Greenist ja sattus tõeliselt ohtlikku positsiooni vaid korra, poole tunni pärast, ning tulistas mööda; kogu tema töö pärast seda piirdus spekulatiivse ja lootusrikkaga.

Kas see oli vabalt voolav, geniaalne ründav jalgpall? Absoluutselt mitte. Huddersfield Towni arvele jäi vaid neli pealelööki, 29% palli ja 40% söödutäpsus. Kuid neil oli ka puhas leht, selge penaltihüüde eitati Josh Koroma väljakutse eest, punase kaardi moodi näit lükati samuti tagasi, kui Jake Cooper pühkis õhus Jack Rudoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *