Hanley Clarksi sulgemine: “Ma olen 76 ja isegi arvan, et nende kingad on vanamoodsad”

Hanley Clarksi sulgemine: "Ma olen 76 ja isegi arvan, et nende kingad on vanamoodsad"

Kliendid kurdavad Stoke-on-Trenti peamises kaubanduskeskuses asuva järjekordse suure nimega poe sulgemist. Clarksist on saanud viimane jaemüüja, kes ei pikendanud Hanleys asuvas The Potteries Centre’is oma üürilepingut.

See järgneb ankurüürnike Nexti ja Debenhamsi lahkumisele alates koroonaviiruse pandeemia algusest. Clarks ei ole kommenteerinud oma viimase Stoke-on-Trenti poe sulgemist.Kuid mõned StokeonTrentLive’i lugejad ei ole üllatunud, kui võtta arvesse Hanley vähest liikumist ja Clarksi kingade maksumust.

LUGEGE: Sainsbury’s sulgeb kuuma toidu leti, kuna kohvik jääb suletuks

Sue Cooper ütles: “Käisin eelmisel laupäeval ja kuigi sain sulgemismüügist palju raha, oli töötajatega rääkimine südantlõhestav. Mõned on õnnelikud, et nad ümber paigutati, kuid need, kellega ma rääkisin, on kaotanud töö. See on nii kahju. Loodan, et teil, tüdrukud, õnnestub midagi muud leida.”

Carole Edwards ütles: “Käisime paar nädalat tagasi ja poes oli pakkumist väga vähe, nii et ma pole üllatunud. Sellest on aga kahju.”

Linda Millership ütles: “Clarksi kingad on liiga kallid ja pole tehtud nii nagu vanasti – igatahes täiskasvanute omad. Mul on Clarksi nahast kingad, mis on 10 aastat vanad ja neil pole jälge ja need on nii kerged kui suled – mitte need rasked, kõvad õhukesed asjad, mida nad täna müüvad.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *