Graham Potter hoiatas Chelsea ründajat Kai Havertzi pärast värava tähistamist

Graham Potter hoiatas Chelsea ründajat Kai Havertzi pärast värava tähistamist

Chelsea peatreeneri sõnavõtt täiskohal viitab sellele, et Graham Potter ei olnud just Kai Havertzi värava tähistamise fänn pärast penaltit Evertoni vastu.Chelsea peatreener Graham Potter hindab Evertoni loosi

Chelsea boss Graham Potter näib olevat vastuväiteid Kai Havertzi värava tähistamisele pärast Saksamaa koondise penalti 2:2 viigimängus Evertoni vastu.

Havertzile oleks andeks antud, kui ta arvas, et oli kindlustanud oma meeskonna kõik kolm punkti, kui viis Bluesi 2:1 juhtima, kui Lääne-Londonis oli jäänud mängida vaid 14 minutit. Mängujuht sai 12 jardi pealt Jordan Pickfordist võitu, et kutsuda Stamford Bridge’is esile tohutud pidustused.Võõrustajad näitasid aga rasket kaitset, võimaldades Evertoni ründaja Ellis Simsil lüüa oma esimene värav Toffeesi särgis teise poolaja vaheaja lõpuni, et autasud lõppeksid võrdselt ja Sean Dyche’i mehed sõitsid tagasi Merseyside’i punktiga, mida ette näidata. nende jõupingutusi.

Potteri jättis arusaadavalt raevu viis, kuidas tema poolel kolm punkti käest läks, kuid ta avaldas ka oma arvamust Havertzi käitumise kohta, kui ta oli juhtinud penalti Pickfordist kaugemale, kui poolkaitsja mõnitas korraks Toffeesi väravavahti.

“Kui mängijad skoorivad, on neil kehaväline kogemus,” ütles Potter pärast loosimist ajakirjanikele.

“Ma ise palju skoori ei löönud, et ma ei teaks. Peaks tähistamist nautima, ma arvan, et vastast pole vaja kaasata. See oleks minu vaatenurk.”

RÄÄGI SÕNA! Kas Havertz ei austas oma pidustusi Pickfordi mõnitades? Kommenteerige allpool

Kai Havertz lõi pärast penalti löömist Jordan Pickfordi väravasse

Viigivärava loovutamine nii hilises mängus jääb alati kipitama, kuid see konkreetne viik tähendab, et Chelsea nõrgad lootused jõuda nelja parema sekka on sel perioodil täiesti luhta läinud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *