Gary Neville tervitab “sensatsioonilist” Newcastle’i tegelast Nottinghami metsa võitmisel

Gary Neville tervitab "sensatsioonilist" Newcastle'i tegelast Nottinghami metsa võitmisel

Endine Manchester Unitedi kaitsja Gary Neville on kuhjaga kiitnud Newcastle Unitedi iseloomu pärast seda, kui tuli selja tagant Nottingham Foresti alistama. Emmanuel Dennis viis võõrustajad Sven Botmani eksimuse tõttu juhtima, kusjuures Alexander Isak taastas poolaja äärel võrdsuse.

Elliot Anderson arvas, et andis Harakad teisel poolajal juhtima, kuid see kaotati veidral moel pärast seda, kui VAR otsustas Sean Longstaffi koondiseseisus suluseisuks, hoolimata sellest, et kaks Foresti mängijat temalt palli maha lõid. Paul Tierney määras Toonile hilinenud penalti pärast seda, kui Moussa Diakhate palli käsitses.Pärast mõningast meisterlikkust sooritas Isak kohapealt mängu ning saavutas kõik kolm punkti ning saavutas koondisepausile suunduva Magpiesi suure võidu.

LOE VEEL: Nottingham Forest 1-2 Newcastle Unitedi tipphetked ja reaktsioon

Sky Sportsiga rääkides ütles Neville: “Absoluutselt oli Newcastle parem meeskond terve õhtu, neil olid paremad võimalused. Neil oli see vastuoluline värav tagasi lükatud.

“See on Niakhate’i hullumeelsuse hetk, mis annab Alex Isakile võimaluse lüüa penalti, et mäng võita. Need Newcastle’i fännid, kes on seal kaugemas nurgas, ootavad neid suurepäraselt koju ja nad tunnevad end tõeliselt elujõulisena. nüüd hooaja lõpus.


“See annab suure enesekindluse tõuke nelja parema hulka. Ma arvan, et hiline võit on Newcastle’i jaoks täiesti sensatsiooniline, kuid kogu õhtu esitus oli väga hea.

“Ilmselt oli neil probleeme väravate löömisega. Nad on olnud kaitses väga head, kuid täna õhtul arvasin, et nad lõid ja neil oli palju võimalusi.

“Nad lõid latti ja tundus, et hetked läksid neile vastu. Ma arvan, et Eddie Howe hakkab selle mängu lõpus vinguma, kui tema meeskond poleks kolme punkti saanud. Kuid nad võivad koju minna tõeliselt õnnelikuna.”

LUGEGE EDASI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *