Gary Lineker ja Alan Shearer kõnelevad BBC MOTD kaosest otse-TV pärast seda, kui “ärritatud” töötajad on sattunud “võimatusse olukorda”

Gary Lineker ja Alan Shearer kõnelevad BBC MOTD kaosest otse-TV pärast seda, kui "ärritatud" töötajad on sattunud "võimatusse olukorda"

Gary Lineker ja Alan Shearer kasutasid oma esimest BBC otseesinemist pärast päevamängu ümber puhkenud furoori, et käsitleda nende puudumist ja BBC spordiprogrammi katkemist eelmisel nädalavahetusel.

Ringhäälinguorganisatsioon eemaldas Linekeri eetrist pärast seda, kui ta võrdles Ühendkuningriigi valitsuse vastuolulise immigratsioonipoliitika ümber kasutatud keelekasutust 1930. aastate Saksamaaga, kusjuures BBC leidis, et ta on rikkunud nende erapooletuse reegleid. Ta eemaldati eelmise laupäevaõhtuse MOTD esitlemise kohustustest, mis leidis Linekeri jaoks tohutut toetust.Teadlased Alan Shearer ja Ian Wright keeldusid solidaarsusavaldusena saates oma tavapärastest kohtadest sisse võtmast, samal ajal kui BBC spordisaadete saatejuht katkestati protestiks.

Lineker on sellest ajast alates ennistatud BBC ametikohtadele.

Laupäeva õhtul BBC kajastes Manchester City ja Burnley FA karikasarjas puudutas duo mängu kokkuvõttes toas olevat elevanti.

“Alan, siin on suurepärane olla,” ütles Lineker.

Shearer ütles seejärel: “Jah, see on hea. Ma lihtsalt tahtsin end selgeks teha ja tahtsin öelda, kui ärritunud me olime, kõik publikud, kes eelmisel nädalavahetusel ilma jäid, see oli tõesti raske olukord kõigi asjaosaliste jaoks ja seda ei olnud süüdi nende enda mõned tõeliselt suurepärased inimesed televisioonis ja raadios pandi võimatusse olukorda ja see ei olnud õiglane. Seega on hea naasta mingisuguse normaalsuse juurde ja rääkida taas jalgpallist.”

“Kajab absoluutselt neid tundeid,” lisas Lineker.

Loe edasi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *