Evertoni üleminekuuudised – Tammy Abrahami “pakkumine”, Che Adamsi sissepääs, Abdoulaye Doucoure’i keerd

Evertoni üleminekuuudised - Tammy Abrahami "pakkumine", Che Adamsi sissepääs, Abdoulaye Doucoure'i keerd

Evertoni kaitsja Nathan Patterson on valitud Šotimaa eelseisvaks koondisemänguks Küprose ja Hispaania vastu.

21-aastasel mängijal oli Bluesi esimene täishooaeg vigastuste tõttu, mis on piiranud tal vaid 13 Premier League’i kohtumist, millest viimane tuli jaanuari alguses Brightoni vastu.

Patterson on sellest ajast kõrvale jäänud põlvesidemete vigastuse tõttu, kuid ta on nautinud Paul Taiti U21-koondise hiljutisi kaotusi Premier League 2 ja Premier League International Cupi kampaaniates, kui ta lõpetab põhimeeskonna naasmise. Teisipäeval nimetas Šotimaa mänedžer Steve Clarke oma meeskonna eelseisvateks Euroopa 2024. aasta kvalifikatsioonimängudeks Hampden Parkis ning Evertoni tagamängija.

Pattersoni kutsumine võib Bluesi jaoks tekitada muret pärast seda, kui endine Rangersi kaitsja sai viimasel Tartu armeesse valimisel hüppeliigese vigastuse. See juhtus septembris UEFA Rahvuste liiga kokkupõrkes Ukrainaga, kui ta venitati.

Ta paranes enne MM-i, tehes kaks kohtumist algusest ja kaks pingilt, kuid alles pärast uue aasta algust sai ta uue vigastuse 4:1 kaotuses kodus Brightonile. Skaneeringud näitasid hiljem, et prognoos oli mediaalsed põlvesidemed.

Pattersoni elu algus Merseyside’il on olnud raske, sest ta alustas 2022-23 kampaaniat Evertoni esimese paremkaitsjana ja oli eriti muljetavaldav derbis Liverpooli vastu Goodison Parkis. Samuti vajas ta 2022. aasta aprillis pärast hüppeliigese veeretamist Bluesi treeningul operatsiooni.

“Patto [Patterson] on veidi maha jäänud, kuid ta mängis eile õhtul 70 minutit. (James) Garner on natuke lähemal,” ütles Evertoni uus boss Sean Dyche eelmisel nädalal pärast paremkaitsja väljasõitu PSV Eindhoveni vastu Premier League’i rahvusvahelisel karikavõistlustel.

“Ta oli oht ja tal oli võimalus mõlemal poolajal,” lisas Tait küsimusele Pattersoni esituse kohta. “Tema ja James Garneri jaoks on see järjekordne võimalus minutid alla saada ja nad põhimeeskonna tegevusele lähemale viia.”

Evertoni kaitsja Nathan Patterson enne Premier League 2 mängu(Pilt: Emma Simpson – Everton FC/Everton FC Getty Images kaudu)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *