Erik ten Hag saadab Manchester Unitedi meeskonnale enne koondisepausi hoiatuse

Erik ten Hag saadab Manchester Unitedi meeskonnale enne koondisepausi hoiatuse

Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag hoiatas oma mängijaid, et nad peavad eelseisva koondisepausi eel keskenduma ainult Fulhamist ülesaamisele.

Punased tervitavad oma Premier League’i rivaale Old Traffordil pühapäeva pärastlõunal peetava veerandfinaalkohtumise jaoks, kusjuures United soovib sel hooajal järjekordset karikat jahtima jääda. Kümnel Hagi mehel, kes on sel hooajal juba Carabao karika võitnud, on hea võimalus sel hooajal kolm au võita.Ühtlasi kindlustas United endale koha Euroopa Liiga veerandfinaalis 5:1 koondvõiduga Real Betise üle. Järgmisel kuul lähevad nad vastamisi Sevillaga.

LOE KA: Marco Silva usub 100 protsenti, et Fulham suudab Unitedist jagu saada

Ten Hagi meeskond läks Katari maailmameistrivõistluste eel viimases võistlusmängus kokku Fulhamiga ning pühapäeval peetav karikamäng tähistab viimast mängu enne märtsikuist koondisepausi. Punaste mänedžer on kutsunud oma mängijaid üles tagama, et järgmisel kuul mängudele naastes oleksid nad endiselt kolmel võistlusel.

Küsimusele Premier League’i võidu kohta novembris Marco Silva meeskonna üle vastas hollandlane klubimeediale: “See on ajalugu, nüüd peame selle ka tuleviku jaoks teoks tegema ja see tähendab, et kogu fookus peab olema sellele mängule.

“See on tohutu mäng, vahetult enne koondisepausi, kuid tahame jääda kolmeks [competitions] ja me peame endast parima andma ja meeskonna ette valmistama ning mängijad peavad valmistuma. See saab olema tohutu pingutus, kuid oleme valmis seda tegema.”

Endine Ajaxi pealik rõhutas ka, et FA karikavõistluste kokkupõrge Fulhamiga “suleks” hooaja jooksul, enne kui United jõuab järgmisest kuust kampaania lõppu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *