Erik ten Hag on selgitanud, miks Lisandro Martinez ei lahenda Manchester Unitedi keskväljakriisi

Erik ten Hag on selgitanud, miks Lisandro Martinez ei lahenda Manchester Unitedi keskväljakriisi

Tänaõhtune Euroopa Liiga kohtumine Real Betisega tähistab viimast korda, mil Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag saab kuni aprilli keskpaigani Casemiro teenuseid kasutada.

Kaitsev poolkaitsja, kes on olnud sensatsiooniline pärast seda, kui liitus klubiga eelmisel suvel Madridi Realist, saadeti pühapäevasel Old Traffordil peetud väravateta viigi esimesel poolel väljakult Southamptoniga. Pärast seda, kui kohtunik Anthony Taylor näitas talle algselt kollast kaarti Carlos Alcarazile tehtud väljakutse eest, sai 31-aastane mees pärast VAR-i sekkumist tema teise punase kaardi ainult tema viimase kolme kõrgliiga kohtumise ajal.Tema viimane vallandamine tähendab, et ta peab nüüd kandma neljamängulist kodumaist mängukeeldu, alustades pühapäeval FA karikasarja veerandfinaalis Fulhami vastu. Kuna kodused mängukeelud Euroopa võistlustele üle ei kandu, alustab brasiillane tänaõhtust mängu Sevillas.

LOE VEEL: United ennustas võtmeduo stardiks koosseisu Real Betise vastu

Casemiro peab aga ettevaatlikult liikuma, sest ta on vaid ühe broneeringu kaugusel ühemängulisest Euroopa Liiga mängukeelust. Kui teda täna õhtul hoiatatakse ja United broneerib oma koha järgmises ringis, jätab ta neljapäeval, 13. aprillil nende veerandfinaali esimese mängu vahele. Järgmisena pääseb ta Nottinghami metsa kodumaisele mängule. praegu kavas laupäeval, 15. aprillil.

Olenemata sellest, kas ta on täna õhtul broneeritud või mitte, teab United, et järgmisel neljal kodumaisel mängul jäävad nad keskvälja kaitsjata. Kuna Christian Eriksen ja Donny van de Beek on juba kõrvale jäetud, tähendab see, et punastel on masinaruumis numbrid kerged.

Kaks Scott McTominayst, Marcel Sabitzer ja Fred peavad lähinädalatel asuma kahele sügavamale poolkaitsekohale, kusjuures McTominayd peetakse kolmiku kõige kaitsvamaks mängijaks. Casemiro viimase mängukeelu ajal pöördus Ten Hag aga Sabitzeri ja Fredi poole.

Kuigi punased võtsid sel perioodil võimalikust üheksast seitse punkti, sõitsid nad õnne kahes kohtumises Leeds Unitediga ja 3:0 võidumängus Leicester City üle. Neil puudus kontroll ja hammustus ilma Casemirota ning neil oli raskusi mängude dikteerimisega. Sarnane lugu oli ka siis, kui ta kaotas jaanuaris 3:2 kaotuse Arsenalile pärast seda, kui kogus paar päeva varem Crystal Palace’i vastu oma hooaja viienda broneeringu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *